Lyckliga Lördag.

Kan bara beskriva Lördagen som helt Underbar. Hade jag kunnat ändra på något så hade jag faktiskt inte ändrat på någonting alls. Det var en perfekt helkväll med Christoffer. Säg att han åkte vid ca 08.30 från Skurup och jag beräknar väl att de tar kanske 1h 45 min att köra upp hit. Christoffer ringde vid tio och sa att han va utanför kristianstad så det tar kanske 45 min till, ja visst kanon. Klockan halv tolv ringde han igen och nu tänkte jag nu måste han väl ändå vara framme. Haha men nej nu var han och virrade i Växjö -skrattar- Han hade kört 10 mil för långt. Förvirrad och ack så söt. Det tog han 3h att komma upp ti Karlshamn. Åh helt perfekt är han! Kan inte begära mer. Våra personligheter passar riktigt bra ihop. Vi är lika på många sätt och det gillas. -Can´t you feel it klicking- (Klickar o viftar med händerna) Syrran fattar :D
Ugglas Revy var sjukt bra med, fan va man skrattade. Allting var med, Humor, musik, uppträdande av olika slag. Kalasbra. Värt att gå på! Detta var dom enda bilderna jag hann ta när vi var på Revyn, för sen fick man inte fotografera när väl showen startade.
        

Ja lägger upp den bilden fastän jag blev kass på den. brr. men stoffe blev utsökt. Vi ska väl träffas snart igen. Han kommer iaf upp veckan då det är Östersjöfestivalen. För då är jag ledig mycket i veckan med, så det blir kanon bra.. Helgen som kommer ska jag flytta in i min nya lägenhet med! Äntligen. Ska bli så skönt. Stoffe hade inget planerat den helgen. Kanske vågar man fråga han om han vill komma upp till mig? =)
Saknar han nu.
Så lördagen bestod av: Åt ute på stan på ett uteställe (jättegod sallad) och en välförtjänt stor öl. Solen steker och det är VARMT! Gick till strandprommenaden och satte oss bland klipporna där. Det var så jävla härligt. Drack kalla goa öl som fick flyta i vattnet medans vi bara njöt av den heta solen och vårat sällskap. Helt perfekt. Sen satt vi där till kl 19.00 sen tog vi taxi till ugglas. Efter det gick vi hem till Johan (brossa) och lyssnade på musik och myste. Sen blev det Harrys en stund. Sen drog vi faktiskt hem rätt tidigt och fortsatte att festa hos brossan igen. Resten är en gåta!

     

Kommentarer
Postat av: Kumari

Han er mkt bättre ut än dina ex för att vara ärlig men kanske lite elakt sagt. pusss <3

2009-07-06 @ 16:40:25
URL: http://kumari.blogg.se/
Postat av: Mikaaa

Hahah thanx babe. Det tycker jag med ;) pusss <3

2009-07-06 @ 18:50:23
URL: http://mwiggberg.blogg.se/
Postat av: Kumari

Bra att du ente tog det negativt <3e ni nere till kiviks eller du jobbar? pusss

2009-07-06 @ 21:32:55
URL: http://kumari.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0