Äggit värre.

Åt precis min lilla frukost som bestod av två stekta ägg och kaffe.
När jag tuggade mitt ägg så fick jag upp en liten bit i näsan på något sätt. Ni vet när man har nått i munnen o så helt plötsligt åker de upp ti näsan, helt utan annledning. Haha. de va galetmärkligt. Men jag klarade mig utan allvarliga skador. Men kommer nog ha mened av ägg resten av livet!!

Gröna Ängar o Öl.

Då var den en ny vecka med nya äventyr. Lite som en ny start nu när jag har flyttat o allt. Pratade extra länge med stoffe igår om hur vi ska göra när han kommer på besök på Lördag. Först tänkte vi festa lite smått innan vi bär oss av för att se Ugglas revy efter Uggla har gjort sitt uppträdande så kommer vi förmodligen fortsätta att dricka lite. Men det blir nog ingen fest vi går på. Nej det blir han och jag bara, sitta på någon skön gräsmatta/äng och bara njuta av den kalla ölen (lr blir det vinet för min del?) och det fina sällskapet =) Låter väl inte helt fel va?. Mmm nu blev man sugen på öl med.
Fick en låt igår av han, fastnade direkt för den. Så nu är låten och artisten stämplad för stoffe. Blir ju oftas så att så fort man får en låt av någon så kopplar man låten till personen. Och denna låten är sjukt bra. Vet att jag säger det om många låtar. Men denna veckan  är det just denna låten som fastnat.



I veckan ska jag försöka hinna med att träffa Sara, sen även träffa Maria var det tänkt. Tvätta skulle man också behöva göra. Det är egentligen mycket saker som skulle behövas göras. Får fan ta tag i det nu!
Något nytt om min lägenhet då? Nej inget nytt om det -suck- Jag vill ha den denna veckan, så jag blir klar med skiten någon gång. Men det dröjer väl säkert yttligare någon vecka!  Aja en liten till bild från igår, bara för att!
Nä nu ska jag nog ta någon form av frukost, fast vet inte vad? kanske en kaffe till? en varm sådan.

 

Skånepojken kommer.

Så där ja, nu bor jag hos min storebror Mathias i Asarum. Där ska jag vara tills jag fått min egen lägenhet. Jag hoppas på denna veckan, det är nämligen tre veckor sen jag skrev på kontraktet hos Sparbanken. Så nu är det fan på tiden att jag får flytta in! Det känns som en väldigt stor lättnad att komma ifrån exet och även lägenheten. Känns redan nu som en ny start för mig. Det känns bra.
Flytten igår så tog jag inte alla mina saker eftersom jag tycker dom gott kan stå kvar där tills jag får min andra lägenhet. Och det fick dom snällt göra. Det jag tog var min älskade katt Laban och några av mina kläder.

Ugglas Revy? ja hur sjutton blev det med det?! Jo det ska jag tala om. Söta Christoffer från Skurup ska joina mig på det. Han fixade så att han ska jobba mer nu i veckan som kommer så han kan komma upp i helgen och hälsa på mig. Gulligt? Ohh ja! Pratade lite med han igår. Asså, fan va jag älskar skåna. Många tycker skånska är fult, helvete heller det är lätt en av dom finaste dialekterna jag vet. Och så var det länge sen jag hörde någon prata skånska, så då var det ännu härligare att få höra på det :D haha så sött så sött. 
Haha, men det roligaste av allting är att jag redan har träffat Christoffer en gång innan. Året var 2004 utanför Starshine. Där satt jag och flickorna på en bänk och tog luft. Då gick det förbi några killar som stannade och pratade med oss. Oj tänkte jag det där var maj en riktigt söt pojke. Och det var ju självklart Christoffer jag syftade på. Och han blev mitt lilla strul för den kvällen. Så det är ju ingen Blind dejt för vår del eftersom vi redan har träffats och vi har redan hånglat. Allting blir bara en stor återupplevelse.
Denna dejten ser jag fram imot. Tror han gör det med ;D

Mikaela med leendet tillbaka.



Laban Vackrare än någonsin.

Release Me!

Angående biljetterna så har jag fått en hel del intressanta förslag =) Tack alla. Men än har jag inte bestämt mig faktiskt. Eller så är det kanske så att  jag har bestämt mig men inte vill avslöja det? Jag väntar på svar och succé ;D

Ja då var det Lördag och jag sitter på jobbet med en kopp nybryggt kaffe i handen och lyssnar på goa låtar som Pepito Ross-Lambada, Captain Jack-Give it up, Dj Mix Master-Lambada, Samba De Janerio-Bellini .. Ohhh så goa låtar!
Nämde jag att jag lyssnar på låtarna från Spotify?! Jajamen jag har fått programmet av lilla Kim! Loves it! Det enda jag lovade var att inte bli beroende av det. Jag säger: To little to late Biaaatch. ;)
Efter jobbet ska jag nog träffa Sara en runda, får se vad vi ska göra, blir nog inget märkvärdigt. Men kul som få. Idag känns det faktiskt som en bra dag. Inget kan förstöra den inget. Jag är inte riktigt mig själv än. Det där leendet på läpparna som jag alltid brukar ha när jag vandrar överallt är borta. Det sägs att jag ser så sur ut hela tiden. -Buhuu- jag vill inte va den som är den. Jag vill va den som har ett strålande leende på läpparna vart man än går, som jag brukade ha. Var är den Mikaela? Ho, ho?
För att förgylla denna dagen ännu mer ska jag ta och skriva ett sms till min nuvarande dejt, hihi.

För att mina känslor ska komma ut hur jag kände och mådde under några månader så förklarar jag det med en låt som tar orden ur min mun!  Till slut gjorde jag mig Fri.


 

2 Biljetter till Ugglas Revy, Sugen?

Nu ska vi se mina vänner. Jag sitter här med 2 gratis biljetter i min hand till Magnus Ugglas Revy Lördag den 4/7 kl 19.30 i Karlshamn Bellevuparken.. Frågan är nu ska man gå på det eller ska man skita i det? Det är ju lite dumt att strunta i det tycker jag för det är ju faktiskt 2 gratis biljetter som jag bara har fått.Lite onödigt att slänga dom.
Om showen är bra har jag ingen aning om. Den kanske suger riktigt hårt. Eller så är den kanske riktigt jävla rolig. 
Skulle jag nu tänkas vilja gå på de vill jag ju självklart ha någon att gå med! Vem det blir har jag ingen aning om, är det någon som är sugen? Jag vet inte. Därför frågar jag nu just dig. Kanske vill du se den lilla lr ska man säga stora showen med mig? Jag är öppen för förslag så det är bara att komma med det! =) Bring it on.
Puss kram


Och jag kan ju tillägga att jag fick biljetterna av min kära bror Mathias. Snäll som han är!
t


RSS 2.0