Uppstoppad hamster m. Afrohår.

Måndagen börjar inte bra. Det blir nog en jäääävligt sur vecka för mig!
Jag kastade på mina skor när jag skulle till jobbet och kände en pissande doft. Bitterfittan Nellie har pissat ner mina skor nu med och inte nog med det så har jag en stinkande doft i min väska också. Jag är sjukt jävla trött på den där katten. Jag är ett hårstrå från att slänga ut henne! Jag hatar henne.
Och toppen på allt detta så klippte jag min lugg själv imorse. Det skulle jag ALDRIG ha gjort. Nu ser jag ut som en uppstoppad hamster med afropäls. Det är ingen vacker syn..



Veckan bjuder inte på så jättemycket precis, mest jobb och så.
På fredag bär jag mig av på en liten traintripp. Ner till Skurup med halv sju tåget. Det är alltid lika spännande att resa iväg. Det är ju som en liten minisemester man får, jag njuter stort varjegång!
Lördagen bjuds det på en stor fest hos Stoffes Chef. Invigning av dansgolv och bar i hans nybygggda nedanvåning. Det sägs att det ska vara jävligt flott. Det får väntas och se.

Igår kom den där kunden in som alltid köper något till isa och mig. Och mycket riktigt så blev det en coca och ett äpple denna gången med. Catching ner i dricksen och tillbaka med grejerna igen. Vilket slöseri av han. Denna gången blev jag bjuden på fest med. Han tyckte jag skulle ta med mig en kompis så vi kunde ut och dansa. Jag sa att jag inte fick det av min pojkvänn. Det är kanonbra att ha det som undanflyckt. Min pojke säger...osv osv..
Killen sa men det gör inget. Nämde jag att han är utlänning. Ingen vettig svensk hade gjort något sådant.


Jag är Världens Lyckligaste.

Igår kom min älskade pojke upp till mig. Det är såå härligt att ha han här igen. Direkt när han kom så var vi faktiskt tvugna att hjälpa brossan med flytten in ti stan. Och då var det dags för pojken att träffa mina föräldrar. Jag tror han va rätt nervös faktiskt, men vem hade inte varit det =)
Iaf så gick allting som på räls. Pappa och Mamma gillade han skarpt.
Och det fösta pappa sa när jag var själv med han var:
-Vilken fin kille Mikaela!!!
-
Jag sa: Jaaaa visst är han. Han är hur fin som helst, och sååå snäll.
-
Pappa sa: JAA det märker man med en gång. Sen klappade han mig på axlen och log.
Sen sprang jag upp till mamma och berättade det pappa hade sagt. Ni förstår pappa är väldens tystaste person. Han säger inte mycket och speciellt så brukar han aldrig säga något om dom jag har träffat. Så detta var ju väldigt stort. Mamma tyckte detsamma som pappa så klart. Vi passade väldigt bra ihop, och han är väldigt väldigt fin sa hon.
Jag vet att man inte ska bry sig om vad ens föräldrar tycker, men för mig är det en slags lättnad om dom också tycker skarpt om killen man är ihop med. I slutändan så ska man ju ändå umgås och träffas allihopa, på middagar och andra saker. Jag kan inte bli Lyckligare, jag har nått toppen.


Nu sitter jag på jobbet, och det suger eftersom jag vet att Stoffe sitter hemma hos mig och bara väntar. Bara 7h kvar nu...

Huvudvärken som kan klubba en säl.

Det började med en helt vanlig Lördag i Skurup. Jag kände mig på topp eftersom jag sovit bredvid min älskade pojke.
Idag var ju dagen då vi skulle festa loss lite. Jag såg fram imot det väldigt mycket eftersom det var ca 6år sen jag festade i Ystad. Vi åkte in ti Systemet och handlade oss en bag in tha box (Chill Out)
Bosatte oss sen hos Mange och där bjöds det på middag och självklart så dracks det vin till.
Det fortsattes att vina fram till 22 tiden.Något uteställe fick jag aldrig sen men därimot så såg jag mycket av toaletten den kvällen. På morgonen så mådde jag verkligen inte som jag förtjänade. Huvudvärken som jag hade kunde klubba en säl om den så ville det. Jag blev bra efter några timmar igen. Men det var lätt inte värt de. Namnet Chill Out tycker jag är helt galet fel. Det borde heta Knock Out.

Hittade lite mer gamla bilder på mig. alltid lika roligt. Här är dom.
Ja en gång var jag faktiskt blondare än Syrran. I dagsläget är det fan omöjligt med tanke på hur jävlig hon ser ut i håret idag :P
Andy, Jag, Syrran och Jensa Nyår 2006.


HAHA ja de va ja de, vet dock inte vilket år denna är ifrån men 2005 gissar ja på.


Slänger in en sista bild på mig o syrran. Detta var tiden då camen var allt. Tror vi satt och tog bilder i timmar flera flera hunda och alla ser dom likadana ut. Kan de ha varit år 2001


Nu ska jag nämna mina kunder igen. Detta händer också när syrran jobbar. Kunden kommer in köper sitt kaffe, sen köper han alltid något extra, som idag en coca och en banan. Sen betalar han det och ger colan och bananen till mig. Man tackar säger jag och tar imot det. Sen givetvis när kunden gått så lägger jag tillbaka sakerna och lägger pengarna i vår dricksburk. Vad ska jag med en banan och en coca till lixom?
Vi har fått ihop riktigt mycket dricks för att vara en kiosk, tror vi är uppe i ca 800 spänn. Det är nog Syrran och Jag som gör det mesta, tror inte matte har fått någon dricks precis :P


Ja i Skurup.

För det första, tack Jossi för stavningen av lapskojs :D vem du nu är :P
För det andra så är jag nu i Skurup. Pojken jobbar och jag sitter och lyssnar på musik, fastnat för 2 låtar som nu går på repit stup i kvarten. Har städat hela Stoffes lägenhet inklusive skrubbat toaletten och putsat glaset.. Är klar med det så nu håller jag på att sminka mig. Ska nog snart gå ner till stan och lämna filmen vi hyrde igår. Hmm jag kan inte lova att jag kommer tillbaka. Har nämligen väldigt lätt för att gå vilse. Mitt lokalsinne är inte 100.
Kan man cykla vilse i Karlshamn (korpadalen) så kan jag nog fan gå vilse i Skurup. Med tanke på att Korpadalen bara är ett litet villaområde. Jag fick panik när jag gick vilse, så jag ringde en kompis och så fick han leda ut mig med hjälp av videosamtal. Katastofalt, med ack så kul så här i efterhand. -haha-

Lapsgojs.

Jobbet med en kaffe i handen, same old same old. Jag sitter och skakar med båda benen av rastlöshet och av spänning. Snart ska jag bege mig iväg på utflykt igen och träffa min Stora Kärlek. Längtar som tusan..När det är rätt så bara vet man det. Aldrig har det känts så här bra som det gör nu. Vi är helt enkelt  en match in heaven =)

Jag hade gärna lagt in lite bilder, så som på Syrran och min goda mat som vi gjorde. Lapsgojs. Någon som vet hur man stavar de? jag vet då inte det. Och för er som inte vet vad det är ens så ska jag berätta det, Lapsgojs är uppifrån Lappland har jag för mig, men det kan rent ut sagt va från Skåne med. Va fan vet jag.
Det är iaf Mosad potatis med Saltabiten i (finfördelat kött) Och till det har man rödbetor. Det är superlätt och super smarrigt.

Har fått mig en liten beundrare här på jobbet. Mitt lilla Charmtroll Kerstin. Kerstin är väl en dam på ca 3o vårar skulle jag tippa på, som alltid går runt i sin röda flisjacka. Hon är ingen nybliven beundrare nej nej henne har jag haft väldigt länge. Ända sen jag började jobba för Blekingetrafiken vilket är 1 år sen nu kanske, om inte mer.
Träffade på henne på stan, då sken hon upp som en sol när hon såg mig och sen sprang hon fram och gav mig en stor kram. Vad kan man säga, det är lätt att tycka om mig =)

....

I Got My Angel Now


Saknaden är för stor för att beskriva. Snart får jag träffa han igen Mitt allt.

Mika som förr.

Äntligen är det Fredag! och äntligen kommer min pojke upp till mig. Som jag har saknat han. Kommer det bli mys idag lr mys!? Det blir det första,mys framför tvn med en bra film och massa gott och syrran på ett hörn. Det kan inte bli bättre..
Han anländer ca 18,30 här i lilla Karlshamn. Jag slutar jobbet 18,00 så det blir perfekt. Hinner kanske hem eller så blir man upp plockad på vägen.

Ja färgning av mitt hår kommer det att bli nu ändå. Jag vill ha en liten förändring av mig själv. Blond var färgen jag disskuterade innan och den färgen står jag fast vid.Utväxten är på god väg nu. Färgen jag får använda så länge blir mörkbrun. Det kommer ju ta ett bra tag innan mitt hår växer ut helt men den som väntar... den väntar alltid för länge!

En Brunett i Gotland år hmm 2006?


En Blondin i Sälen 2007.


En Svarting år 2009.


Nellie Vs Laban.

Tydligen är min katt Laban till Salu. Enligt en viss www.iisabellah.blogg.se
Jag tycker dock hon är lite för generös med ugångspriset. Jag hade iaf satt 10Kr så mycket är han allt värld. Eller kanske ca 3000 det jag betalade för han. För kom igen ju äldre saker blir destu mer värde får dom. Som systeryster säger så kommer ni inte bli besvika. Han är i sina bästa år och är en jävel på att ragga.
 
Jag står kvar vid att sälja Nellie.
Primadonnan som inte har något liv. En ful Katt med en massa färgfläckar över hela pälsen (what's up with that lixom?) Pälsen är så sträv så att det nästan gör ont när man ska klappa henne. Hennes huvud är inte att leka med. Det är en blandras mellan en Bulldog och en Perser, ja det ser för jävligt ut helt enkelt. När hon går så ser det ut som om hon har en Påle uppkörd i röven, detta är ingen vacker syn alls. Det är en stil av jävligt stel och snobbig.
För fin i kanten för att äta så som Tonfisk och Skinka, här ska det vara lyxigare saker. Sprida sitt urin är hon inte dålig på heller man vet aldrig när hon sätter ner rumpan för att låta sitt urin flöda, soffor, väskor, kläder ja inget är ett undantag.
Vill någon ha detta charmtrollet så var inte rädd för att lägga ett bud, idag känner jag mig extra generös.

      Jag ser iaf likheten..
        Nellie Vs Laban


#"!?=(/&%¤

Jag väntar fortfarande på att något dramatiskt ska hända men än så länge har inget hänt.
Fast vad väntar ja på? Har allting jag någonsin har önskat mig. kan de bli bättre? Nej.
2 Dagar kvar...

Hela denna veckan har bara vatt skit. Har fått allt för många utbrått redan. Och idag var inget undantag.
För det första så fick jag ingen sömn alls i natt för våra jävla katter som sprang och jagade varandra hela jävla natten. Och på morgonen var jag fan inte glad, skulle börja jobba 1h tidigare skrev brossan  vilket satte snespel på mig med en gång. Som tur va slapp ja det men mitt snespel var kvar. Och det har bara fortsatt hela dagen lång. Och inte nog med detta så kommer mina röda dagar snart med. Jahaa nu mår man illa med, precis vad som behövdes! ja tyckte väl de va något som saknades...
Och toppen på allt så får jag fan inte rätt med denna jävla skitinlägget. Satans skit, jag blir så sur. Och kan man ha mer OCH i ett inlägg?? tror detta va rekord...
 Ni tänker: ehh och?

När man är så förbannad som man är så finns det ingen bättre musik att lyssna på än System of Down

En glad Mika kan även va en arg Mika.

En ny vecka igen. Det går undan detta. Och snart är det helg igen! Jag dör av längtan. Snart är han min för en helg igen. Vad händer denna veckan? Öhh jag vet faktiskt inte, tror inte det blir så många saker som ska ske. Jobb, träning, prata om vad som händer ti helgen ja lite sånt smått o gott.
Jag är iaf nu helt återställd från helgens alla skrovaller, skrevaller, stovajer... Jaaaa välj själv vilket som passar in. Jag tror det är något ord som heter så iaf. Annars är jag en jävel på att komma på egna ord. Jag ser det som en naturbegåvning :D inget annat. 

Kom in en kund precis kanske på 40 vårar. Slänger ut en fin kommentar. 
-Hej Sötnos! och ler brett.
Hej säger ja o fnissar
-Det är inget att skratta över, du är ju det!
Man tackar man tack, sa jag glatt. 
-Kunden köper sitt kaffe. Säger Hejdåå och Ler till mig.
Det är väl sånt här man blir så jävla glad över, som jag skrev innan så finns de många generösa kunder där ute.
                                                                                                                                               
 
Att ha en katt som heter Laban är jobbigt. Men att nu ha fått en katt till i lägenheten är nästan min gräns, Jag är sjukt trött på den där katten Nellie (saken längst ner på bilden) hon är dryg. Ibland när hon sitter på armstödet och kollar bort så brukar jag putta till henne så hon ramlar ner på golvet eller putta till henne när hon går förbi mig eller kanske rent av lägga krokben på henne. Jag gör det som passar mig bäst i situationen. Om ni tycker jag är elak så ska ni bara veta vad hon gör mot mig. Första gången kissade hon i min teamsportia väska andra gången på min dataväska! Tror ni jag blev förbannad!!


De va inte nådigt.

Till att börja med så säger jag uhhhh min huvudvärk är inte nådig. Igår blev det nästan lite för hårt. Två stycken svampar sitter och njuter av vitt vin. Aldrig mer. Det går ju fan inte att dricka redigt! Det är som Bumbibärssaft, det bara rinner ner i halsen. Och det, det är inte bra..Jag vågar ens inte säga hur mycket vi drack tillsammans. Men jag överlever, för jag mår hyffsat bra idag ändå. Ja det borde jag göra så många värk tabletter och piggelintabletter jag tryckt i mig så borde jag må bra nu. Och sen med en färsk Baguette, Kaffe, Ramlösa och en Isglass hm ja de va allt, så kan jag ju inte klaga =)
Så det var Syrran och jag som drack vin igår, Andre skulle komma sen men han var ju såå slö så vi struntade faktiskt i han och drog ti Ruben och Roggan. Satte oss på Rubens utegård och söp ti de där ist. Det var Über! Efter det så drog vi vidare ti en annan fest. Ja där stannade man väl ti 23,30 sen lockades Harrys.
Fick några bilder igår med, dom kommer in senare för nu har jag ingen sladd ti mobilen för att lägga in dom. Typiskt nog.
Uppdatering från Syrran.

Isa o Mikaaa inte ens lite berusade. Jo kanske Mikaaa lite.


Mikaaa börjar bli lite mer berusad.


Mikaa och Roggan berusade? JA


Eftersom syrran avslöjade att vi drack en hel Bag in Tha Box ihop så avslöjar jag det nu med. Det är galet hur vi kan ha tömt en hel sån? jag får fortfarande inte ihop det :S Ja säger ju de Vitt vin är inte bra alls!

Mikaaa i ett Nötskal.

När jag väl fick min Adrenalinkick så kunde jag inte sitta still och eftersom jag inte hade så mycket att göra så blev det en massa foton tagna. Så roligt har jag på jobbet :D Se och njut ;D Puss på dig Honey <3
Nu dricker vi vidare på vinet...

En Sur Mika


En Tosig Mika


En Tvär Mika, fast de ser mest ut som jag sitter på dass.


En Glad Mika


En Äcklad Mika


En Fundersam Mika


Så här KUL hade jag det :D


Mikas lilla värld.

Så var det redan Lördag...Jag sitter och avnjuter en kopp kaffe på jobbet för idag är det min helg. Slutar 16,00 idag. Jag hoppas tiden bara rullar iväg. Annars kan det bli en aning drygt.
Vad kan då hända på en Lördag i Mikaelas lilla värld. Jo det ska jag tala om för er.. Egentligen skulle jag bara tatt de lugnt idag eftersom jag inte får träffa min pojke. Men det har jag ingen lust ti. Så det blir faktiskt att dra hem ti Patte med Syrran och min kompis (ölen) sitta och dricka sen dra ner ti Å-bron och ha det trevligt. Men det får inte bli allt för sent, ska ju trotts allt upp och jobba imorgon!
Igår klippte Baby sig. Och ursäkta språket.. Men SATAN så snyggt det blev.
-Skryter och säger:  Han där nere är faktiskt min pojkvänn han där, ser ni? (Damn he´s hot)


Syrran har alltid skrytigt om dom där piggelin tabletterna som hon brukar ta, dom där som gör att man blir så satans pigg. Och dom hjälper verkligen. Adrenalinet kickar igång som fan. Man kan knappt sitta still. Jag tog ett litet piller i morse och ja jag måste bara göra saker. Flyga runder lr vad som..

Ibland kan man undra hur korkade människor är. Vi har en toalett i vänthallen på jobbet. Och det är en helt vanlig toalett med ett helt vanligt lås. Är låset Rött ja självklart är det någon där inne då. Är det Grönt så är det ledigt. En självklarhet kan man tycka. Men så är inte fallet.
Det är många och då menar jag verkligen många som kommer in till oss och säger:
-Är toaletten sönder!?
Nej säger man vänligt...
-Men det är ju upptaget?!
Ja antagligen så är det någon inne på toaletten då.

Men det finns många många kunder som är helt underbara med. Det är många som får ens dag att förgylla.

Saknar honom.

Idag har jag träffat Sara och hennes son Rasmus, det var såå mysigt att få träffa henne igen! Vi gick ner ti glassbåten och tog oss en glass satt och pratade en massa. Sen blev det en liten runda på stan och efter det gick vi nog 1½ timme. Vi bestämmde även att vi ska Bowla nästa helg som kommer. Om nu alla kan, eller iaf ha en picknic och mysa med go mat och några vinare ti de =) Låter ju inte alls fel. Och speciellt inte när min pojke kommer upp den helgen med.
Uch idag har det varit riktigt jobbigt. Saknar han väldigt mycket! Det börjar redan den STORA saknaden -damn-
Jag hoppas den kommande veckan går jävligt snabbt, fast det brukar dom ju göra iof.

Syrran köpte ett väldigt fint nagelack som jag gillar skarpt.
 


Hmm Ödet?

Igår bestämmde Baby och Ja att vi ska hitta på något kul ihop. Jag kom på att jag får min skatt i December så vad passar bättre då än att ta en resa utomlands ihop? Nej vi kunde inte komma på något som skulle passa oss bättre. Det blir förmodligen mellan Jul och Nyår någongång, Det är bara att vänta och se vad som händer. Men bokat är det och vi ska fara iväg, det är en självklarhet.

Jag sitter och tänker lite hur de kommer bli längre fram, faktiskt är det inte så jobbigt nu att vara ifrån han  (Inte för att jag inte saknar dig Stoffe)  Men jag vet vad som komma skall. Den dagen då man är totalt fäst vid varandra och 1 dag känns som 1 månad 1 vecka känns som ett år. Ja ni vet. Hur sjutton ska jag då klara mig utan han? Vi bor ju faktiskt inte alls långt ifrån varandra, det tar ju bara 1½  timme att köra med bilen. Kan bara tänka mig dom som har flera timmar mellan varandra hur jobbigt dom har det (uch & fy) Så jag ska inte klaga faktiskt. Vi har det bra =)
Måste bara berätta en annan sak:
Gjorde ett test på Facebook om vem jag ska gifta mig med. Den plockade ut 5st som man har på sin vännerlista. Och till min förvåning så ploppar Christoffer upp som #1a.
Hur stor är chansen? Av alla vänner jag har väljer facebook att det är han jag ska gifta mig med. Detta måste ju bara vara ödet! Isabella gjorde testet hon med, men Jonas kom inte ens med på hennes lista! Så jag är verkligen helnöjd med mitt resultatat -Ler-

 

Mikaela Wiggberg HAHA, kan jag begära mer när jag har 5 snygga Hingstar att välja mellan?


Mikaela has found her future spouse using MarriageBot! MarriageBot predicted these people are possible future marriage material for Mikaela:

#1 Christoffer Larsson - Future Marriage Bliss! <<<<<<<
#2 Robin Chelsea Andersson - 2nd choice
#3 Roger Raggiy Sturesson - 3rd choice
#4 Timmy Hansson - Would run at the altar!
#5 Patrik Stephen Nilsson - Would end in divorce!
 

Jag måste fundera nu hur jag ska göra. Det är nämligen en kille som vill köpa en tavla av mig. Hur sjutton gör jag nu? Jag har aldrig sålt en tavla innan. Jag måste fundera ut ett realistiskt pris på den. Men vad är ett realistiskt pris egentligen? Kan ju ingenting om sånt där. Nej jag måste ta ett Proffs till hjälp. -STOFFE HJÄÄÄÄLP-

Mikaaa Målar.

Idag efter man ätit sin mat och kollat på ett avsnitt Vänner så blev det dags för lite målning, fortsätta på tavlan som man började på förra veckan. De tar ett tag till innan den blir klar. Men vill bli klar NU så jag kan börja kladda på något annat. Och nu medans jag sitter här och målar så väntar jag på att min pojke ska ringa mig. Snart snart snart kanske?
Är lite irreterad på Isabella med, hon är bara ivägen idag,och så tjatar hon att jag ska hjälpa henne med hennes målning, just som när jag är inne i min målning som mest -paracit- Och nu snor hon min vägg för mina målningar. Och hänger upp hennes målningar ist. Nej nu blir jag faktiskt sur på henne. Jag vill bo själv igen. Det är skönt!
Fast jag tycker om henne ändå =)


Så var Helgen i Skurup.


Bilden innan min avfärd ti Skurup.
Jaha då var man hemkommen från Skurup igen. Känns väldigt tråkigt får jag säga, jag har haft en supertrevlig helg med Stoffe eller ja nu får man ju säga (Pojkvän) i Fredes bestämmde vi för att ta vårt lilla dejtande in till nästa nivå. Känns mycket mycket bra. Jag fattar inte hur lyckligt lottad jag är. Han är helt otrolig.
Igår sa han något till mig så jag blev glansig i mina små ögon, och det värmde nått så otroligt i mitt hjärta. Det där har ingen lyckats med och ingen har fått mig att känna mig så speciell som han har! Jag kunde nästan inte få ur mig något, jag blev helt mållös. Så härmed förklarar jag Mikaela + Christoffer = Sant <3
Så helgen såg ut i lite kortare format så här: Äta god middag, Mysa, Sola på stranden, Mysa, Filmkväll, Stadsvisning av Skurup, Sola på stranden, Filmkväll, Mysa, Grilla, Grilla o Grilla. Det var helt underbart.

 You and Me Baby.                                   
     
  

Stoffe kommer nog upp till mig en runda i helgen. Han ska nämligen på  dop i Kalmar hos sin brossa så varför inte svänga inom här då? =) Jag jobbar tråkigt nog i helgen. Men de ska ju inte försöra allting för det.

 

När jag kom hem till Christoffer så blev jag alldeles kär i hans lägenhet. Den är hur fin som helst. Och en Handyman som han är så har han ju fixat allting själv. Satt upp alla garderober, byggt sitt eget vardagsbordbord fixat o donat med toaletten. ja you name it. Han är riktigt grym. Han är en sån där som verkligen kan allting.  Några fina bilder från lägenheten kommer här.
Hallen först (visst passar min tavla bra in där?) Sen har vi Vardagsrummet och det läckra bordet som är one of a kind (precis som Stoffe själv)
   
Sen kommer vi in till Toaletten, därefter Sovrummet, Och sist Balkongen (Tralalala) som de visst heter ;D
   





RSS 2.0