En Stjärna till min Syster.

Isabella min älskade Syster har alltid ställt upp för mig i rusk o regn. Även med saker som inte ens bekymmrar henne överhuvudtaget. 
När jag verkligen vill hjälpa någon som betyder något för mig och som har gjort så mycket för mig så måste måste måste bara jag hjälpa den personen. Även om jag egentligen inte kan. Då vänder jag mig till min syster och ber henne om råd/hjälp, och självklart ställer hon upp en stjärna som hon nu är. Även om vi planerade att hålla det hela hemligt så hade det ändå slutat med att jag hade skvallrat.
Tror jag ska gå och göra en liten guldstjärna av papp sen måla den med några vackra färger.
 

Imorgon blir det som sagt Kristianstad för syster och mig. Vara för oss själva och bara gå och handla ihop. Mysigt värre kallar jag det. I k-stad ska vi även möta upp Sanne och Rasmus för en mysig liten fika.
Efter vår shoppingrunda så bär sig syster av hemmåt, medans jag åker direkt till Skurup för att spendera 5 hela dagar med S. FEM HELA DAGAR. underbart!

Bowlingen.

Så var helgen redan över. Satan va snabbt det går! Och snabbare går det alltid när man festar. Nu blir det inget festande på länge. Jag orkar inte, det tar ju musten ur än helt. Man är ju inte 20 längre ;P
Och sen den lilla tiden man har med Christoffer så vill man ju spendera den med han så mycket som möjligt. Och det är inte alltid det blir så när man festar. Men festa var vi tvungna att göra, det var ju som Syrrans o mitt lilla kalas.. Fast det som är synd är att hela Söndagen får lida för att man är bakfull. Den går lixom helt i spillo, vilket är ett stort slöseri enligt mig.

Av min Älskade Christoffer fick jag en superfin klocka som jag är helnöjd med, han vet redan min smak av saker och ting, jag är väldigt imponerad. Tack så mycket my Love. Och jag fick även ett pressentkort på Guldfynd. Ska jag fynda där sen lr vad ;)
Sen ut av min förvåning så Kom min Kära vän Boudie med en present också. Klippning + Färgning i hans egna lilla salong i Ronneby. Herregud va gulligt av han. Speciellt nu när jag behöver klippa mig. Färgning är de inte på tal om än, för jag har fortfarande några månader kvar innan jag kan få de blont.

Festen blev lyckad. Lite förfest hos mig. Sen drog Jag, Emil, Nicklas, Stoffe och Syrran ti Bowlingen och mötte upp resten av allt folk, vilka var nästan alla som ni ser nedan + Rätt många till som inte fastnade på korten ;O
Efter dom dåliga försöken på bowlingen vars jag lyckades med att få en Strike så drog vi sedan hem till Robin för att fortsätta vårt festande där. Väldigt lyckat alltihop!


Isabella o Söta Lisa.


Hemm hos mig Stoffe (ser rätt nitad ut) o Nicklas.


Stoffe o Boudie (Min alldeles egen frisör)


Stoffe, Jag o Emil. (Boudie i bakgrunden)


Självaste Robin.


Patricia o Fanny Bunny.


Jensa, Jag o Isabella.


Vad ska man säga? Robin är otroligt LÅNG.


Isa gjorde inte Strike.


Något Kreativum blev det inte denna gången. Vi får helt enkelt ta det nästa gång igen.


Fredagsmys.

Nu slutar jag snart. Och snart kommer Stoffe.
Det blir att hyra film idag med Emil och Syrran. Sen vandra hem ti mej igen och kolla. Lite Fredagsmys så här på kvällskvisten. =)
Tjing tjo.

Wopa

Morrn morrn. Sista dagen på jobbet idag sen är jag ledig hela Lördag och Söndag. Skönt. Idag är man glad åhh så glad. Min lilla Christoffer kommer ju upp till mig igen. Nu var det lite mindre än 2 veckor sen vi sågs, men det känns som månader. Om bara nu denna jobbardagen kan gå snabbt så blir jag ännu gladare.
Jag tackar alla för att ni Grattade mig på min födelsedag.. Det uppskattas. -slänger en kram ti alla-

Och imorgon är de fest hos mig. wohooo.

♥ Mitt lilla Hjärta ♥

Åhhh när jag kom hem idag så står det en påse utanför min dörr.
I påsen var där värdens finaste bukett av min Älskade Stoffe.
Tycker om dig såå mycket <3
My Love.


Sen unnade jag mig själv en fin bukett.

Mika idag, imorgon & föralltid.

Målningen står fortfarande på tork, tror jag ska köpa ett spray som får det hela att skynda på lite!
Idag blir det bara jobb som gäller. började 11.30 och går ti 18.00.
Nu har man fått lite mer info om hur helgen blir. Vi blir ca 16 pers. Om alla sen ska vara i min lilla 1a lr om vi ska dela upp oss vet jag inte riktigt än. Men alla ska då vara med och bowla.
Ja mer vettigt har jag inte att säga just nu..
Sa jag att jag fyller år imorgon?! ;)

Här har ni mig idag. Kläderna är köpt i en klädesaffär, tro de lr ej.


Målarn igång igen.

Nu är det snart dags för sängen. Jag är helt slut i huvet. Ha setat från 18,00-22,000 och målat min tavla som sen ska iväg till sin köpare i Karlskrona....
Jag tror de kom mer färg på mig än på tavlan. Förstår inte hur jag bär mig åt. Men man råkar nudda i med handen på tavlan sen så far ju händerna överallt. Inte konstigt att man då får färg överallt!
En önskning om ändring på vingana har dock skett. Pojken som ska köpa vill ha dom större och längre, och som proffetionell säljare så kommer jag givetvis att ändra mina vingar till ett par större så att min köpare blir nöjd! ;D
Men eftersom jag hann måla det svarta med oljefärg så kommer det ta ca 2veckor innan jag kan göra denna ändringen.


Lägg märke ti mina Übersnygga shorts ;)


Min kommande Önskelista FVS.

Blir helgen kanon lr vad.
Nu så här i förväg så sammlar man in lite folk som antingen ska sitta hos mig lr hos Patricia och festa. Lite förfest sen blir det Bowling för fulla muggar, efter bowlingen ger man sig av hemmåt igen och fortsätter sitt öldrickande. Vi ser det som vår lilla födelsedagsfest. För Isabella och Jag fyller faktiskt år på Torsdag! Om alla nu tar och skriver ner detta med stora bokstäver och sedan kommer med en present, så skulle fakitiskt jag uppskatta det!
 
Här kommer min önskelista:
En resa utomlands.
En plastkasse.(sedan jag har så få)
Tandkräm den blåa sorten + en ny tandborste.
Pumps skorna i skoaffären.
Silvrigt tuggummipaket.
En spiral.
Vita blomman på glitter.
Skönhetsoperation.
Vit hylla på ikea mått 185*185.
En stor stark öl.


På söndagen får vi icke jag upprepar ICKE vara bakfulla för då bär vi nämligen av till Kreativum. För er som inte vet vad Kreativum är så rekommenderar jag att ni går in på www.Kreativum.se
Varför ska man då gå som 23åring på Kreativum när det är menat för barn upp till 12år? Jo det ska jag säga er, får man hem Gratis biljetter vars innehåller 4 Vuxna och 6 Barn, till sitt jobb så slänger man inte dom!
Nej, man tar chansen att återuppliva sitt barnasinne och går på detta spännande äventyr. Dom som jag har tvingat med mig är ju självklart min Syster och Christoffer. Jag har 1plats kvar, någon som är sugen?

Kolla så kul dom har det, så kul ska jag också få.
 

Min lilla Skyddsängel.

Ja då var helgen avklarad än en gång. Denna jobbe helgen har faktiskt gått väldigt snabbt, över min förvåning. Skönt är ju det! Nu längtar jag som tusan tills det blir Fredag igen så jag äntligen får träffa pojken min. Saknar han som tusan, speciellt igår kändes det skitjobbigt och jag kunde inte låta bli att fälla en tår i min dysterhet på jobbet (-töntigt, jag vet.) Det är som man har PMS, man är skitglad när man är med han sen när han inte finns vid min sida så blir jag förbannas/ledsen. Tur vi träffas så ofta som vi gör.

Nu har man sin älskade syster som inneboende igen, det är skitkul för hyran blir så jävla billig. Hela 800 kr betalar vi var. Fatta vad jag sparar på att ha henne hos mig!
Mamma och Pappa var ju uppe hos oss igår för att hjälpa till med allting. Av min förtjusning så fick Syrran och Jag varsitt halsband. En skyddsängel. Jag älskar den och kommer att bära den runt min hals dag som natt.




6 punkter var det 5½ to go.

Då jobbar man helgen. Inte jätte mycket att göra idag faktiskt. Mamma är här uppe och gör sitt bästa för att trösta min älskade syster, livet är inte lätt ibland. Jag ska göra mitt bästa för att hon ska må bra igen.
Efter jag har slutat jobba så blir det att hjälpa min andra brossa med att flytta. Igår när vi hjälpte till lite smått så fick syrran och jag en hel kasse med massa kläder som Anna inte ville ha. Oj vad glad jag blev, jag såg det själv som en tidig födelsedagspressent eftersom jag fyller år nästa vecka.
Hela 23år blir jag. Ingen ålder tycker jag. MEN innan jag fyller 26år ska jag:
Va förlovad,
Ha ett barn,
Ha en hund,
Ha långt fint hår, 
Bo i ett hus, 
Och sen då givetvis ha någon kille som förverkligar allt detta..

Det är alltså 6st punkter som jag måste fixa. Kanske är det mer åt 5½ punkter eftersom jag har halva inne hos Stoffe redan, så ser jag det som ett litet försprång. :)

Tror jag ska fixa mig ett par bruna linser till. För ja gillar de jag ser.


Nu börjar jag bli lite läskad av killarna som alltid kommer in till oss och handlar. Hade precis dom här som kunder och mycket riktigt så handlade han till mig, 1 coca och 1 banan same old same old. Varför varför varför? Det är faktiskt mer räligt än kul nu. Inte för att dom är otrevliga lr slibbiga på något sätt, men ändå.
Sen slänger han ut sig hej då kompis innan han går. -brr-
Som jag då tänker så lägger iaf inte jag ut en massa pengar på en annan person om jag inte vet att jag får ut någonting av det. Hur han tänker förstår jag då inte.

Funderaren.

Nu är man hemma ifrån Skurup igen. Det ända jag gör nu är att åka tåg tåg tåg. Men inget mig imot, det gillas väldans mycket. 7 dagar blev det i hålan. Jag kan med goda nyheter säga att allting flöt på som vanligt mellan oss. Trotts våra skrattattacker och råa skämt mot varanrdra på kvällarna. Men är de inte just det där som gör att man trivs så bra ihop med den andra, när man kan riktigt slappna av och bara vara sig själv = taskig och skämtsam.
Hur går det då med Mikaela + Christoffer? Jo det går väldigt bra, förväntansvärt bra. Vi har redan firat 1 månad ihop och den 1/10 firar vi 2 månader.
Klart man nu har funderat lite frammåt med. När allting går så bra som det gör. Han bor i Skåne. Jag bor i Blekinge. Han har fast jobb i Skurup. Jag har eget företag i Karlshamn. Det är ett stort problem. För att pendla i ett förhållande går ett tag, men funkar inte så bra en längre tid. Tror max 1-1½ år på det.
Det känns ju lite så att jag kan ju inte bara lämna kiosken nu när den precis är nystartad,  sen dra efter 1 år och låta Syrran o brossan ta över helt.. Och jag vill inte att han ska flytta till mig och lämna allt han har där nere i Skåne. För det vet jag hur det känns. Har ju gjort det en gång och det är jobbigt mycket jobbigt. Så det ska jag inte begära att han ska göra samma sak.
Se där, ett stort problem!
Sen sägs det ju att allting löser sig alltid. Men i detta fallet vet jag ärtligt talat inte hur det ska lösa sig. Fast nu är ju inte jag den som är den heller. Jag vet ju att vi kommer leva lyckliga ihop i alla våra dagar. <3
Och förresten så hade det varit helt helt underbart att få flytta ner ti Skåne igen, saknar det!

                            

Nä nu vill jag bara hem så jag kan få hålla om min älskade Laban igen.


Sjukling.

Nu sitter man här i Skurup igen. UNDERBART!
Har fått nått jävla virus, mandlarna svullna som aldrig förr och frossa på kvällarna med het feber. På mornarna mår jag inte hel OK men sen när de gått ett tag som vid denna tidpunkten 09.00 så mår ja hur bra som helst. Jag kan till och med svälja.
Ska kila ner på apoteket och se om dom har någon special medecin till mig.
Imorgon ska vi åka till Simrishamn och hälsa på päronen, ska bli kul att komma hem och se hur dom har det. Var ju rätt många månader sen nu.

Nej nu ska jag gå och suga på isbitar....

Iväg mot Skurup.

Snart bär det av ner mot skurup. Ska bara jobba klart sen packa en hel del. Jag ska ju ändå vara borta i 5 hela dagar. Det krävs en hel del funderingar vad man ska ha på sig.
Min huvudvärk är lite bättre. Men nu börjar halsen besvära mig ist. De gör så ont när de ska sväljas och värre är det med mina bomber till mandlar. Blir de riktigt illa så brukar ja ha svårt att andas. Det vill vi ju inte att det ska hända. Så jag försöker dricka så mycket varmt som möjlígt så svullnaden kan gå ner.
Men inte nog med domma besvären så ska man ju så klart få sin röda vecka också, det jag väntar på nu är ordentlig mensvärk -suck-

Ikväll önskar jag mig fotmassage, mina fötter är fortfarande ömma efter 2h gång i klackat.


                                                        
                                                        Saknar min lilla systeryster.
                                                 

Why so Blue?

Jag är bara så ledsen idag. Allt känns skit. Har världens huvudvärk och jag känner mig bara allmänt nere. Har knappt lett någonting idag, försöker få till ett leende på mina läppar när en kund kommer in, men det är knappt man ser det. Känner bara för att gråta lite, kanske skulle man må en smula bättre då. Iaf så hoppas ja att jag mår bättre snart.


Berättelsen om Festen i Skurup.

Denna helgen har varit kanonrolig. Har så klart haft det helt undebart med pojken i 4 dagar. Stor festen som ägde rum hos Stoffes Chef (Kommer tyvärr inte  ihåg vad han heter) På den stora festen i Skurup så var det proppat med folk. Det var väl ca 80pers som var samlade i den stora lokalen som endast är byggd för fester och liknande saker. Jag har en del bilder så vi utgår ifrån dom tycker jag.

På väg in till festen så åkte vi 8pers. När vi väl kom fram så möttes man av en lång röd matta som man snyggt fick trippa på. Det var verkligen flott. För det är ju inte varje dag man sätter sin fot på en röd matta. Inne i den stora salen så var det snyggt uppdukat, där vi sedan skulle Äta, dricka och sjunga. Som ja sa så var allting jävligt flott. Och Förutom att jag stirrade mig förblint på min lilla ögonsten (stoffe) så kunde jag faktiskt inte låta bli att ge hojen några blickar också.
  
   

Så klart behövde ju jag gå på toaletten efter en stund. Då var det bara att vandra ut från den röda mattan igen in till ett stort garage där jag av min förtjusning såg ännu mera hojar, motorcyklar och fyrhjulingar. Jag kan inget annat än säga Helvete va pengar man kan ha. Och dom här modellerna var så att killarna kunde ha lite skoj om vartannat.

  
  

Efter att vi ätit upp så flyttades alla borden undan och då bjöds det på kaffe o kaka (po en torsda) Sen var det bara att skaka rumpan tillsamman med alla dom andra skåningarna. Jag kunde verkligen inte kännt mig mer som hemma med den härliga dialekten som omfamnade mina öron och det trevliga settet som jag tycker alla skåningar har. Jag trivdes enormt! I baren var det bara att vraka o välja precis vad man ville. Det gjorde ju så att man drack en hel del öl och en hel del goa groggar (sen kan man ju disskutera hur goa dom här drinkarna var) hehe. Det var ju inga riktiga bartender som blandade, så man får ta det med en nypa salt.
Den där stripp pålen var jävulskt uppskattad, även av dom andra tror jag. ;)


   
    

Nu var det dags att gå hem. Innan hemfärden så tog vi några tjusiga foton på röda mattan.
Vi försökte ringa en taxi men tyvärr så lyckades vi inge vidare bra med det. Det blev att gå hem. Gåå hem vilket tog oss exakt 2 timmar 3 minuter och 30 sekunder. Jag led i 1 timme 33 minnuter och 30 sekunder. Mina fötter har aldrig mått sämre och inte mina skor för den delen heller. Dom får nu kastas för dom är förstarda av vandringen över åkrar, stenvägar, assfaltar och lite ti. När vi väl kom hem sussade vi båda sött.
Söndagen blev att spendera med 3 filmer och sällskap av Mange. Senare på kvällen när mange hade åkt så blev ja o stoffe allt för trötta, vi skrattade åt allting och ja vi var rent ut sagt riktigt otrevliga mot varandra. Det sades en massa spydiga kommentarer om både det ena o de andra. Det var längesen jag skrattade så mycket.

   
 

Men nu blir jag inte borta från min käraste länge. Ska nämligen ta långledigt från jobbet. Så jag åker ner till Stoffe redan nu på Onsdag och stannar där ända ti Söndag. Kommer få det så härligt.


Så tycker faktiskt jag.



Jag ser lite ledsam ut men det är bara för detta bara är en provbild på hur man ska se ut på Lördag. Jag tror jag är nöjd med kläderna men har packat ner lite extra bara för att.
Snart slutar man jobba och då tar man tåget ner mot Malmö.  Min dåliga uppdatering beror på att jag inte har ett skit/roligt att skriva om.
Så här ser man ut idag. Fyndade den fina koftan på Lindex. Hittade faktiskt den på barnavdelningen, man ska faktiskt alltid kolla där. Det finns oftas alltid något som passar än, och sen så är det ju faktiskt lite billigare med. Sen tycker jag att barnavdelningen oftas har snyggasre kläder än va de finns på vuxenavdelningen. Men de är ju bara vad jag tycker.

RSS 2.0