Mycket kring jobbet.

Har varit nere på jobbet idag för att träffa de nya ägarna igen, det känns sådär allting. Så är inte på toppen humör idag. Det blev ingen renovering i kiosken för de nya ägarna så allting sätts igång som vanligt. Jag börjar klockan 11-17 imorgon. Är nervös för hur de är som personer, är de snälla? är de lätta att jobba med? Hur är de? Ja mycket tankar just nu..
Annars har väl dagen varit bra, var ute och gick imorse 1h och när Christoffer snart kommer hem från jobbet så ska vi kila till gymmet. Efter gymmet så blir det att veckohandla..

Kära Kusin Ninni, de underbara kläderna är köpta på H&M och väskan på Lindex. =) Jag lovar att inte skvallra till chefen din ;p Vad ska man göra om man inte har någon data lixom!?


Nytt i Garderoben.

Då är man i underbara Karlshamn igen, igår kom jag hit vid 12 tiden. Syrran och jag gick ner på stan och shoppade loss. Jag hittade så klart massa fina saker. En jättesnygg t-shir, en svart liten handväska och en supersnygg "maria montazami" blus. Älskar den. Kvinnan har ju så snygg stil och jag bara älskar kläderna hon bär. Här kommer lite bilder.
Jag hann även få in en klipptid på Klippcompaniet här i Karlshamn, det är så skönt att få bort det slitna håret och äntligen kan man få till en frisyr igen.


Underbara Laban.

Är bara tvungen att visa denna vackra bild på Laban, Kolla vilken Labomba han har ;)


Karlshamn imorgon.

Då var det redan Onsdag och imorgon är det Torsdag och då beger jag mig till Karlshamn :D Jag längtar så... Har nu packat klart kläderna jag ska ha med mig, det tog sin lilla tid men jag fick nog ihop det till slut ändå. Så sängen är just nu fylld av kläder som jag får ta itu med när jag kommer hem från jobbet.
Nu hade jag ju velat ha med mig mina nya skor som jag beställde från Tradera, men de har ju inte kommit än. Fast om jag har tur så hinner jag hämta ut dem på Torsdag morgon. 

Det är mycket nu.

God morgon.
Gårdagen gick väldigt bra, vi kollade på marklägenheten i Ystad och åhh den är så fin, helt perfekt för oss. Med den lilla trädgården på baksidan plus att där är stort utrymme i hela lägenheten. Här kan vi absolut bo fram tills vi är ca 30 år då vi kan börja leta efter ett hus. 
Jag hoppas så att allting går bra så att vi får lägenheten.

Idag ska jag jobba så ska hinna ner på gymmet innan dess och även packa min väska till Karlshamn. Ska ju vara där i hela 4 dagar så nu gäller det att tänka till med kläderna så jag inte får med mig för mycket av allt. När jag kommer på Torsdag så ska Systeryster och Jag shoppa lite på stan, ta en fika och bara mysa lite =) ska bli så roligt.

Inblick som Personlig Assistent.

Kom hem för en stund sen efter att ha träffat Pia som är personlig assistent. Samtalet var mycket givande och jag fick mig en inblick av vad som krävs för att vara en bra assistent. För det första så behöver man ingen utbildning, utan man lär sig av den man är assistent till. För det andra så är det personkemin som ska stämma med personen man tar hand om. Så efter att ha pratat med Pia så fick jag hennes Chef nummer för att kunna ringa dit och fråga om vikariat (Toppen!)

Snart kommer Christoffer hem och då ska han iväg och träna sen ska vi åka till Ystad. Har inte berättat vad som är på gång, för vi vet inte hur det blir riktigt än med allting. Men möjligheten finns att vi ska köpa en Marklägenhet i Ystad om allting går som det ska.. Så vi är så taggade båda två, men vill som sagt inte hoppas på för mycket. Men ni kan ju hålla era tummar för vår skull =)

Det är en bra dag idag.

Skorna är MINA.

Det såg mörkt ut först för det var en envis sak som budade högre än mig hela tiden!
Men jag vann över henne till slut och skorna blev mina för endast 480 kr med frakt. Okey kanske inte så billiga som jag hade hoppats på att jag skulle få dem för, men det är ju billigt ändå! De andra skorna fick jag för endast 100 kr som hittat. Jag är så nöjd!
     


2 Par stövlar jag Vill Ha.

Just nu sitter jag och snokar på Tradera. Har hittat 2 par jättefina stövlar för ett kanon pris. Jag sitter och funderar på om jag verkligen behöver dessa 2 par stövlar, men som vanligt så kommer jag bara på bra saker med det. 
Varför jag måste ha skorna:
Jag har inga svart stövlar därför behöver jag dem.
De är så billiga så man måste bara köpa dem.
Att gå runt på stan med ett par svarta låga stövlar är ett måste.
När jag beger mig på en fest så är det bra att ha ett par snygga klackstövlar att sätta på sig.
Jag har ALLTID velat ha just den här sortens stövlar som just nu råkar ligga ute för ett kanonpris på Tradera.

Varför det skulle vara ett onödigt köp med 2 par stövlar:
Kommer verkligen inte på något.
Christoffer svarar inte på mitt sms om han tycker jag ska ta skorna, så hans åsikt räknas inte.

Nu har jag ju verkligen funderat länge och noga och övervägt de med båda för och nackdelar.
Men som ni ser så är det ju klockrent att sidan med VARFÖR JAG MÅSTE HA SKORNA Vinner.

I rymden finns inga känslor.

Tjohej.
Igår blev det lite Söndagsmys med Mange och Älsklingen. Vi åt först en utsökt kottletgryta som Christoffer hade lyckats med väldigt bra, och till eftertätt blev det vit och mörk chokladmouse. Allting var mycket gott, efterätten var lite för mycket så den gör vi inte om.
Hyrde en mycket bra film med som ni alla verkligen borde se! Det finns inga känslor i rymden. Den var så roligt och vi skrattade så, men även en mycket fin film. Ja helt klart värt att se!
                                           

Idag är jag faktiskt ledig och det är så härligt. Jag ska träffa upp Christoffers mamma för att åka ut till en som är personlig assistent så ska hon få berätta lite vad det handlar om. Jag vet ju inte vad jag vill jobba med än. Men jag har ju alltid tyckt om att ta hand om andra människor. Så varför inte prova på det då?
Ha en fortsatt bra morgon.

Torsdag 17e

Har precis klickat hem den nya HM katalogen för att se vad det finns för smarrigt i den. Det är ju tänkt att jag ska åka upp till Karlshamn nästa vecka på Torsdagen och stanna där hela helgen. Christoffer skulle iväg och jobba och då kom jag att tänka på Laban. Jag måste ju fixa kattvakt till han! Fast sen blev jobbet inställt för Christoffer så han ska inte åka iväg och det är ju perfekt för då kan ju han passa Laban... Alla nöjda och Glada. Och när jag väl är i Karlshamn så ska jag kolla på HM om det har skorna jag vill ha.

Idag är jag ledig efter att ha jobbat tre dagar i streck, skönt att vila ut lite för att imorgon börja jobba igen.

Bowling.

Idag blir den en heldag på jobbet, kämpa kämpa kämpa....
Helgen då vi var i Karlshamn så joinade vi Syrran och Laitnor för middag och Bowling, Det blev taco och öl till det. Riktigt smarrigt. Och när det var dags för bowlingen så gick det väl som förväntat. Först gick det jättedåligt men sen vände det lite och så gick det superbra sen vände det faktiskt igen. Iaf så vann systeryster, Christoffer kom tvåa och Jag trea och stackars Laitnor kom fyra..
En underbar kväll..
 




Alla <3 Dag, Dagen efter.

Igår var det ju Alla <3 Dag har alltid tyckt att det är sånt knabb om det här och tycker det fortfarande, men jag ska inte vara sämre för det. Nog för att jag visar min kärlek till Christoffer rätt ofta och fixar med en överraskning lite då och då och diverse. Men igår fixade jag faktiskt 3 små saker till honom. Vi har länge kollat på en kruka på blomsteraffären som vi tycker är så fin, men de har lixom aldrig blivit av att vi har köpt den. SÅ nu fixade jag 2 söta krukor som gör sig utomordentligt i sovrumsfönstret.
Jag köpte även en ros som kommer dö inom några dager men som är väldigt vacker att titta på.
Själv fick jag en rosa söt kruka med lite blommor i (Tack Älskling

 
Och så den fina blomman jag fick av Christoffer.

Brorsonen min.


               
               
Hej Hej,
Blir bara sämre och sämre uppdatering här ser jag. Men från och med nu så ska jag försöka bli bättre ;P
Det har hänt en del sen sist jag skrev. I helgen gjorde vi allt förutom att tvätta som vi skulle ha gjort på Lördagen, men ist bestämde vi oss för att åka upp till Karlshamn för att hälsa på min brorson som är ca 1vecka gammal. Och även träffa systeryster som jag saknat så <3
Det finns inga ord på hur vacker han är, ett mirakel som är så älskad av alla. Är så glad för min brors skull och hans fru De är så fina ihop alla tre.
                  


Fredag.

Har precis varit nere på min vanliga runda på gymmet, fått i mig min mat och är nu mätt och belåten. Sitter och kollar på SONS men blir så lätt rastlös att jag bara måste städa lr fixa något. Men jag bara måste kolla klart på serien den är ju så bra och spännande. Så vet inte riktigt hur jag ska göra. Blir oftas att jag pausar i serien sen får den stå på medans jag springer runder och fixar sen kanske jag sätter mig framför tvn i 5min och kollar sen springer jag iväg igen. Tar en jäkla tid att se ett avsnitt om jag håller på så.

Då var det helg och jag jobbar idag sen är jag ledig Lördag och Söndag, Härligt!
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på imorgon förutom att tvätta. Men på Söndag så beger vi oss till Malmö för att hälsa på Sandra och Erik, äta lite middag och bara mysa.
Nu ska jag ta mig en kopp så får ni njuta av denna fina bilden av Laban.

Förnying.

Idag var det riktigt jobbigt att stiga upp, jag tycker det går upp och ner hela tiden kanske är det för att jag sover för lite. Jaja vi har fixat och donat här hemma och nu är det snart klart, det är bara tvn som ska upp i sovrummet med. Egentligen ville jag inte ha någon tv där men jag vet faktiskt inte vad vi ska ha på väggen ist, så det får bli att vi sätter upp tvn igen.
Bort med den hemska tapeten och på med vit målarfärg, vilken skillnad!


Och så har vi Köksbordet som vi målade vitt, nu är det bara nya stolar som ska fixas.



Ingen tid.

Det går verkligen i vågor hur man uppdaterar sin blogg. Ibland har man bara ingen lust.
Idag är nästan en sån dag lite för att jag knappt har tiden till det för att jag börjar jobba kl 11,00.
Men imorgon kommer bilder på vad som har hänt med vårat sovrum och kök. Det kommer bli så snyggt! En stor förändring.
Ha en bra dag.

Sliten.

Nä jag skulle aldrig ha festat, nu kommer jag vara seg hela veckan ut. Det är inte bra asså. Och jag har sovit hur länge som helst om dagarna ända fram till kl 09,30 (uch) Har inte tränat sen i Torsdags heller så idag måste jag verkligen ge mig iväg, ska bara låta min nya ipod bli laddad så jag har lite bra musik i lurarna.

Jo fixade mig även en ny telefon fick ett sånt supererbjudande på den, jag behövde bara lägga till 20kr från det abonnemanget jag har nu och då fick jag fri surf. Alltså endast 370kr i mån. Köpte mig också värdens sötaste skal, den är så söt och så Mika aktig den kan bli. Jag med mina fjärilar och blommor.

Äntligen Faster.

Igår kom den dagen som vi många har längtat efter <3
Igår blev nämligen min storebror Johan Pappa och hans fru Anna blev Mamma =)
Vilken underbar dag, full med kärlek.
Det blev en liten pojke som är det vackraste jag har sett. Åh han är så fin. Längtar så tills jag får hålla i honom.

Lördagen.

Godmorgon,
Vaknade för någon timme sen som vanligt kan jag intesova längre men jag själv tycker det är skönt tänk så mycket dag jag får av dagen =)
Då ska vi till Malmö idag i blåsten, blir väl inte jätte kul att gå på gågatan så jag tror vi får hitta oss ett köpcentrum och gå där ist. Är fruktansvärt sugen på att gå ut en runda ikväll, Jag kommer inte ens ihåg senaste vi festade till de lite. Nyår var det inte för det blev en lugnt och mysigt festfirande. Så ja det kanske var någongång i början på Dec? Det är iaf någon månad sen sist. Nu ska jag bara övertala Christoffer också. Det som är roligt med att festa är ju att man får klä upp sig och se skitsnygg ut. Ja sen och träffa allt folk och små smutta på en öl medans man snackar en massa skit. ljuvligt.
Nä nu gnäller min lilla Laban om att bli buren så får ta tag i det nu.

När Christoffer fixar tvätten, inte så bra.

Nu har jag precis bäddat om sängen, det finns ju inge skönare än att ha frächa nya lakan. Så städade jag lite i sovrummet med. Christoffer var så snäll så han tog upp tvätten efter att jag hade tvättat hela dagen och han till och med vek ihop den. Skönt slipper jag göra det -tänkte jag.
Då såg jag att en duk låg på golvet på hans sida av sängen (han visste nog inte vart den skulle ligga, så då la han väl den bara där i hopp om att den kanske flyger dit den ska vara, eller bara låta den ligga där tills den blir så pass smutsig så den får åka i tvätten igen?) Så jag lägger duken där den ska vara i byrolådan men märker genast att något är fel. Kökshandukarna ligger bland de stora badhandukarna och badhandukarna ligger bland de små kökshanddukarna. En ända röra... Så här blir det oftas när Christoffer ska vika tvätten eftersom han inte har den blekaste vart de ska ligga, trots att man ser att de är stora badhandukar som ligger där så tycker han ändå att de små kökshandukarna passar in där. =)
Han är för söt, jag kan inget annat att le åt han. Men i fortsättningen blir det nog jag som lägger undan tvätten. För om han ska det i fortsättningen, vem vet hur det ser ut då? Då kanske kökshanduken helt plötsligt ligger bland mina kläder och ja ni förstår =)
Här är då lådan där Badhandukarna ska ligga.

Och här ska Kökshandukarna ligga.

Härligt nybäddat och städat.


Omplåstrad.


Nu kom jag precis från Doktorn har varit och tagit bort 2st leverfläckar.
De såg ojämna ut när jag var och kollade upp dem för ett par veckor sen, så jag fick en ny tid så jag kunde få de bort skärda. Jag hade för mig att bedövning inte gjorde så ont, så jag gick ju dit med ingen oro alls. Men när hon stack nålen i mig på första leverfläcken så svor jag inne i mitt huvud, för tusan va ont det gjort även om det endast varade i ca 30sek. Sen in med nålen i nästa leverfläck, och så en massa svordommar i huvudet. #!&%#.
Sen när bedövningen började värka så kände man ju ingenting.
Nu får jag inte lov att motionera något under den här helgen så att stygnen inte går upp, så vad ska man då göra idag? Jag får ta det lite lugnt innan jag ska gå till jobbet kl 17.


Brödbak igår kväll.


Igår fick jag lite bröd bakat hade valt ut ett perfekt bröd med filmjölk i så att det skulle bli riktigt saftigt och gott. Tyvärr så blev brödet inte så gott som jag trode att det skulle bli. Lite besviken blev jag allt. Men det får ätas upp av Christoffer, här kastar vi inget.

Är ruskigt trött idag vet inte om det är att jag inte har sovit ut på länge. Kommer inte ens ihåg när jag sov till ex 09 utan jag går ju upp vid 05 och ja på helgerna kanske jag kan sova till 07 men oftas så händer det ju så mycket spännande saker på helgerna så då kan man bara inte ligga och dra sig i sängen..
Som den här helgen så tänkte vi åka in till Malmö och kolla på en mobil till mig och se om jag kan få en Iphone lr den nya mobilen som Christoffer har (Htc Desire) en riktigt bra mobil som man kan göra allt med. Men vet inte om jag behöver så många funktioner som den har utan att det räker med en vanlig iphone.
Ja och sen ska jag kolla på en ipod shuffle så jag kan lyssna på musik när jag tränar. För musiken på gymmet suger verkligen! Det är radio och för det mesta så spelas det lugna favoriter. Man kan inte gå igång på Kiss me med sixspence none the Richer. Så en ipod är ett måste!

Nej lite Kaffe på detta.
Ha en bra dag.

Inställd resa.

Då var man hemma efter en lång dag på jobbet -gäst- trött är jag nu så ska snart lägga mig så jag orkar upp vid 05 i morgon. Åhh är faktiskt ledig i morgon med, Underbart! Har mycket jag ska fixa o trixa med som bakning, tvättning, gymma och städa.

Fick ett mail från Ving nu med att våran resa är inställd, ja det var ju faktiskt väntat.
Så nu får vi se hur vi ska göra med det hela. Kanske vi ska skjuta upp resan och ta det till hösten ist?.
Nä nu blir det sängen.
Sov så gott.

Ny färg inför våren.

Gymmet gick ju hyffsat bra idag så det var ju bra det.
Nu måste jag snart fixa mig för att kila till jobbet.
När jag var nere i Simrishamn så färgade mamma håret på mig och nyansen blev mörkblond, men så blev det inte på mitt hår utan mer åt det bruna hållet. Men det blev helt okey nu har håret mer glans och det är inte så stor skillnad på mitt svarta hår som inte riktigt har försvunnit än i topparna och min nya färg.
 




Jag tänker på dig.

God morgon,
Ja igår var det verkligen ingen bra dag för någon av oss. Humöret svängde och det gick från sura miner till glad och så om igen. Men idag känns det bättre som tur är!
Jobbar från kl 11-21 idag så hinner inte med så mycket mer, därför ska jag snart kila till gymmet så har jag det gjort.
Här kommer en liten bild på änglen jag köpte.
När jag ser en ängel så tänker jag oftas på människor som står mig nära om hjärtat, man blir varm och glad så därför ville jag så gärna ha den här änglen.

Fix i köket.

Idag tränade jag inte på morgonen vilket var ett stort misstag, det var varmt och kvaft i hela lokalen och det var tungt att andas för det var så mycket folk där. När jag är där på morgonen är det svalt och skönt plus att det är lite folk där så hädan efter så ska jag tärna på morgonen.
Fast den här morgonen hade jag fullt shov att ändra om min blogg (som ni ser) jag är faktiskt riktigt nöjd med den, den är ju mycket snyggare nu än innan. =) det tog sin tid kan jag lova innan jag listade ut hur man gjorde allting.

Här kommer lite bilder på vad jag har fixat i köket, med nya underlägg och nya blommor (de lilla gör mycket)
Nu ska jag bara vänta på att Christoffer ska måla om bordet vitt det kommer bli så mycket snyggare.



Nytt i Garderoben.

Den här söta toppen fyndade jag från Bo-olsson. Endast 99kr på fyndhörnan.


Läckra saker från Bo-Olsson

Hade supermysigt i helgen, det var så härligt att få sova över och på morgonen mysa med en god frukost.
Det är alltid en speciell känsla när man kommer hem, det är så så mysigt på något sätt.
På Söndagen åkte Mamma och Jag till Bo-olsson där hittade vi så klart massa fina saker. Och jag som inte skulle handla något mer denna månaden, det lyckades jag inte hålla. De hade så fina saker jag ville bara ha allting. Jättefina krukor, prydnadssaker, kläder och dukar. Nu fick jag en del saker av mamma =) som den fina lila duken, ett par jeans och 2 pärmar, Tusen tack!!
Sen köpte jag lite saker själv som jag kommer lägga upp lite senare.

Här sitter vi och fikar lite semla hemmagjorda (jättegoda)
Och porslinet köpte mamma på Bo-olsson.
Jag tycker det är så fint både gulligt, romantiskt och gammeldags, härlig blandning.
Ja sen får jag inte glömma underläggen som är otroligt läckra de med!



RSS 2.0