30års fest ikväll.

Ja jag sitter på jobbet medans Älsklingen, Isabella, Mange och Alexander går o ränner på stan, kul!
Slutar kl 18 och festen börjar kl 18 så jag får göra mig klar på jobbet, smink kläder o rubbet för att sedan cykla in ti stan o möta upp mina kära vänner. Det är ingen tvekan om att vi kommer få det askalas.
Bilder kommer antagligen imorgon om man fått några bra vill säga.
Temat på festen är rosa. Antingen kommer man med så mycket rosa man bara kan eller så blir det att man tar nått litet som ett spänne en strumpa. Själv går jag in för det helt. Det blir en rosa klänning med rosa fina prinsessskor och lite rosa strass sen är jag pimpad för kvällen.
Klänningen har jag fått av Anna tjejen som fyller 30år. Tack än en gång =)

Skorna är köpta i Thailand 100bat tror ja att jag gav. Och det är 40kr. Rena drömmen.



Jag vet inte riktigt än hur dom andra ska pimpas men det lär jag snart få se.

Ha en trevlig Lördag. Det ska jag ha!

Finns inga ord idag.

Imorgon är det äntligen fredag! Gud vad jag längtar nu, det är nu det börjar pirra så där härligt inom mig.
På söndag firar vi Christoffers födelsedag men även att vi har 3månader ihop -woho- 67år more to go!

Can i be any more uttråkad!!!
Alltså nu är jag så pass uttråkad att jag sitter och råstirrar på ett tuggummipacket och försöker flytta det med mina innre krafter, än så länge kan jag inte påstå att jag lyckats. Men jag har ju 4h att döda så jag ger inte upp än.


Kanske har jag för mycket fritid för att ens bortförklara mig att jag är uttråkad. Nu ska jag gå en runda i kiosken kanske dyker det upp något som jag kan leka med.


Det är så busigt nu när jag träffat Christoffer. Han är hemsk kaxig av sig mot allt o alla. Ja till och med mot mig ibland. Självklart får han sig en omgång tillbaka då!
Själv är jag aldrig kaxig, jag är den här blyga lilla flickan som håller mig i bakgrunden. Men jag har moskat upp mig lite nu.
När jag cyklade på en trottoar (vilket man tydligen inte får) så gick det en gammal dam förbi mig och sa Trottoar!!!
Jag sa: Cyckel?? (och försökte låta så kaxig som möjligt, precis som Christoffer brukar göra)
Ja ni kanske inte fattar, men det gör inget. Christoffer förstår iaf. Kaxigt va, Älskling? ;)


Tävling för moi.

Tävlar på Fokis.se




Litta här o litta Där.

Tredje morgonen på raken ack ack va trött jag är nu. Ni anar inte hur jobbigt det är att gå upp 04,30 3 dagar i streck... Igår hann jag inte med allt som jag ville hinna med. Efter jag slutat jobbet så cyklade jag ner på stan och gick i alla affärer minst 3 gånger för att hitta en fin present till Stoffe. Jag letade och letade men kom aldrig fram till nått vettigt. Därav fick jag ta min syster till hjälp. Hon mötte mig på torget och vi gick igenom alla affärer tillsammans, till slut hittade jag äntligen en present! Ja och efter jag hittat en pesent så hade ju nästan hela dagen gått. Jag hann ut på en motionsrunda sen laga mat tills idag, sen hann jag inte med så mycket mera innan jag låg i sängen helt utslagen.

Idag ska jag åka in ti Kristianstad med brossan (Mathias) Jag ska hjälpa han hitta lite kläder till kalaset på Lördag då Anna firar 30år. Det ska bli mycket trevligt. Givetvis följer Stoffe med och även Mangnus denna gången för att göra Stoffe sällskap eftersom jag kommer jobba hela helgen. Tråkigt nog.

Mange:
Hehe jag har hört att Christoffer inte säger någonting alls.
Det ända Christoffers pappas sambo sa (förlåt har glömt vad hon heter) var att när hon frågade vart ska du Christoffer? Så fick hon till svar: Skit i de du!
Så när han säger så, så är det antagligen till mig han ska.
Och till mitt försvar så var det faktiskt inte jag som sa att jag skulle skriva så i förra inlägget, det var faktiskt Christoffer själv! Läs min blogg hur mycket du/ni vill jag kan avslöja allt som händer =)

Jag idag..


Skånska, inte det lättaste.

Morrn morrn lr ja det var det för 3h sen nu är jag ju nästan pigg utav mig.
Igår inhandlade jag tavlorna, tyvärr fanns dom inte i det formaten jag ville ha så det blev 40*60 alltså blir tavlan 120cm Bred. Jag kan inte säga att jag inte är lite orolig för hur den kommer att bli. Om jag misslyckas så är jag fan kass. Och det vill jag ju inte vara!

Hann prata lite med Stoffe igår också. Knappt man hinner göra de ens, han bara jobbar jobbar o jobbar. Det är ju nästan så att jag tycker lite synd om han.
Hehe sen oftas när han har tid att prata så babblar han såå snabbt och så grötigt på skånska så jag fattar ingenting. Och att avbryta han är inte det lättaste för då maler han på ännu mer och ännu snabbare. Hahah ni skulle bara höra. Och det hjälper ju inte att jag knappt förstår skånska längre, efter att ha bott 5 år närare 6 år i Blekinge. Får ta igen det sen när man flyttar ner till Skåne igen, jo det kommer att komma om vi fortsätter på detta viset. Men den dagen den sorgen ;)
Nä nu ska jag bokföra lite innan jag slutar för dagen. Hejhopp.


Sen en liten hälsning till Mange och Therese: Lägg ner lite mer tid på att renovera erat hus ist för att sitta och läsa min blogg varje dag. =D hihi bara det jag ville säga.

Ny tavla på gång.

Måndag morgon och jag är inte så sliten, faktiskt mår jag bra med tanke på omständigheterna =)
Idag blir det att kila ner på stan, ska leta efter en present ti Stoffis han fyller ju nämligen år på Söndag som jag redan har sagt. Vad jag ska köpa har jag inte den minsta aning om, så därför måste jag ta hjälp av min systeryster så får vi se om vi kan sätta ihop våra smarta huvun o komma på nått.
Jag ska även köpa mig några nya taveldukar, nu är det nämligen dags att börja måla på en ny bild. Bilden ser ni nedan. Och jag vet inte riktigt vad jag gett mig in på. Antingen blir det skitsvårt att måla den och ändra om den ti det formaten som jag målade på min förra tavla. Eller så blir det lätt som en plätt. Det är bara att vänta å se.
Bilden är otroligt vacker iaf. Och även denna bilden ska jag ha på 3st tavlor. Det är lite lättare nu när bilden redan är uppdelad, så slipper man göra det iaf.
Tavlan kommer sen Emil (Stoffes jobbarkompis) köpa av mig.


Bakis, helt i onödan.

Jag är bakfull och sitter på jobbet. Det är jobbigt. Saknar min Älskling men på Fredag träffas vi igen.
Nu blir de faaan inge mer festande för Mikaela. Jag orkar inte mer. Sen nu så börjar jag tröttna på det. Efter ca 4 helger på raken med att festa så blir man rätt less på det.
Så tack mina fina flickor för igår. Hel skoj hade jag.





Me So Happy!

Åhh min älskade syster tar min förmiddag imorgon i utbyte mot att jag tar hennes Söndag. Hon tackade självklart ja till det eftersom hon hatar att jobba helger. Jag får vara 1 extra dag med min Älskling och hon slipper en Söndag. Win Win för oss båda.

Vilken känsla det var att se Christoffer när han hämtade upp mig i bilen. Hela jag pirrade av nervositet och av längtan att få se han igen. Åhh det var så härligt vilken underbar kväll.
Och idag är jag världens lyckligaste nog för att jag var det innan med, men nu är jag det en smula mer. Jag Älskar dig Mikaela. -smälter- Första gången vi sa det till varandra. Åhh jag är så lycklig. Älskar dig mest av allt!

30timmars tavlan klar.

Nu ligger jag här i sängen och ska göra mig redo för att sova.
Har precis pratat med min älskade om hur min dag har varit och även hans. Blev äntligen klar med min tavla idag med, eller ja Cristoffers tavla så småningom. Jag vet inte om jag blev så nöjd som jag var i början. Jag är tveksam nu faktiskt när jag kollar på den. Eller är det alltid så att jag kanske inte kan bli 100% nöjd med något jag själv gör. Mycket möjligt. Jag får hoppas Christoffer uppskattar den mer än vad jag gör.
Så här såg mitt lilla äventyr ut.
Här har vi då orginalet.



Skissa upp hela bilden, som jag valde att göra på 3 tavlor ist för en stor.



30h senare så är den klar.


Låt dagen rusa förbi mig.

Imorgon åker jag iväg till min Älskling. 3 Låånga veckor har gått och jag börjar snart klättra på väggarna där hemma. Fan att man kan sakna någon så mycket. Det är otroligt.
Vad skulle jag göra utan han!?
Så imorgon kan man räkna med puss & Kramkalas. Bara några tiotal timmar kvar nu. Låt dagen rusa förbi mig.

Har man tråkigt så är det antingen Farmville som gäller eller så leker man lite med sina bilder. Alltid får man något roligt ut av det. Idag är en sådan dag. Nog för att det bara är att trycka på knappen Red. i Photo Dj sen väja Lägg till Effekt sen Serieteckning och Tadaa så har man en så där bild. Som sagt Uttråkad är svaret.
Ibland önskar jag att jag såg ut som en teknad figur, för kolla va cool man hade sett ut då. Och så om man inte gillar något så är det bara att sudda och måla om.



Sikken kväll!

Ihhh så inte planerat!! Me like.
Jag o Alexander.

Syrran o jag

Syrran ja igen.

OMG.

OMG mer

OMG mest, han är en grymme.

Alexander oh yeeeah

Shake that ass bitch.


Hahaha underbar kväll!!

I said Brrr it's cold in here....

18,4 grader har jag i min lilla lägenhet, det är inte okey!
Har ett stort hål under fönstret, tydligen kallas det för ventelation.
Silikon måste sprutas för att täta igen det hela annars fryser jag och syster ihjäl inom kort.
Vilket vi inte vill riskera. Var är min vita riddare när jag behöver han som mest? STOOOFFIS!!!

Läggdags jag säger bara Brrr it's cold in here......

Nya kortet, mot en enklare vardag.

Nu när det nya Resekortet har kommit ut här på Blekingetrafiken så var vi som jobbar här tvugna att ha på oss såna här skjortor som jag visar nedan. Jag har aldrig satt på mig den och det nya kortet lancerades redan förra, förra veckan. Men idag var jag tvungen att göra ett undantag efersom dom på Blekingetrafiken kommer att titta förbi oss på morgonen för att göra reklam för dom nya korten.





Tavlan som jag håller på med blir jag riktigt nöjd över, den blir precis som jag har förväntat mig. Så fort Christoffer får den inslagen i ett litet/stort födelsedagspressent så kommer jag lägga upp bilder på den hur jag har jobbat mig fram till det stora resultatet..
Oj oj oj gillade Christoffer den tavlan jag gav han sist vad kommer han då inte göra med denna. Shit han kommer ju rent ut sagt Älska den. Hur älskad kommer inte jag att bli då!? Jag är nog värdens bästa flickvänn =)

Jag blir sååå arg......

Måndags morgonen börjar inte alltid så bra. Detta var en sådan Måndag. Inställda tåg, försenade tåg, krångel med nya biljettmaskinen så att alla mina 06,30 kunder fick hoppa på tåget utan uppdatering av sina kort + inga biljetter. katastrofalt. Men vad ska man göra när skimaskinerna klöddar så!? Jag hoppas att ingen fick betala böter för att dom köpte det på tåget =/ Tågförseningarna bara fortsätter, denna dagen kan inte bli annat än kass!
BLÄÄÄÄ

Hade funderingar på att åka till Christoffer nästa vecka eftersom jag är ledig 2 dagar mitt i veckan, men med mera funderingar så blir det nog att jag hoppar det. För att spara de lilla jag har kvar, och sen så kommer ju ändå han och hämtar mig på Fredag för att sedan åka vidare ti Växjö. Så så får det bli.  
Hoppas min pojke inte bli allt för besviken =(
Pussar på dig My Love. <3

Gårdagen i lite bilder.

Jag gillar spontana saker. Som igår väntade jag mig en lugn kväll med lite målande och tv tittande. Syrran skulle ju redan ut med Patricia men jag hade ingen lust precis, eftersom jag jobbar denna helgen.
Men efter jag cyklat hem igår så tänkte jag Nej jag vill inte sitta hemma själv, fan ja följer med ut! Så det blev en väldigt trevlig utekväll med Patricia, Syrran, Emil och Niklas.
Nu så här på Söndagsmorgonen så mår jag faktiskt bra, huvudet tar väl imot lite men det får gå, det kunde ju ha varit såmycket värre!






När jag slutat så blir det att cykla hem fort och sen ladda ner DHW det 3e avsnittet har nämligen kommit idag -wohoo- Och sen blir det även att börja måla på Christoffers födelsedagspresent. Jag hoppas att resultatet blir bra. Tjing tjoo.

 


Duktiga Mikaaa.

I förrgår var jag riktigt duktig. Klarar inte av att vänta på saker o ting ska bli gjorda. Så då tar man de in sina egna händer och gör det bästa av saken.
Utan dragskruvmaskin och bra plugg och knappt några skruvar så lyckades jag ändå få upp min lilla hallhylla. Jag är otroligt nöjd med resultat. Under satte jag ett sånt där knivmagnetställ perfekt att få fast nycklarna på. Och hyllan är egentligen en sån där hylla som man ställer tavlor på. Men vänder man på den så tadaaaa har man en mini hallhylla =)


Bästa känslan är närhet.

I morse var det allt lustigt när jag skulle gå till jobbet. Jag satt och sminkade mig sen helt plötsligt så börjar jag må fruktasvärt illa, kallsvettas och får yrsel. Jag fick lägga mig ner på golvet för ja knappt kunde stå upp. Det var obehagligt. Men efter ca 10 min så var det över igen. Detta kanske var en varning på att jag håller på att bli sjuk?
Jag vill/kan absolut inte bli dålig nu, det har jag inte tid med. Tror jag måste börja klä mig varmare. Halsduken & vantarna på och kanske en varmare jacka nu med.

Tror att jag och min älskade har löst att vi kan träffas lite tidigare om 3 veckor. Kan ingen va ledig så får jag väl följa med han när han jobbar helg. Så jag tar mitt pick o pack den 23/10 och följer med till Växjö. Jag har aldrig varit där så det kan ju bli roligt.

Fast om jag får säga vad jag tycker så är det skönt att inte träffas på länge. Ja max då 4 veckor. Den där längtan man har under dessa 4 långa veckorna. Denna saknaden. När man tycker om någon så mycket så att det gör ont. Och sen när dom 4 veckorna har gått och man får träffa den personen igen. Det finns ingen bättre känsla än den. Man blir helt fylld av kärleken.. Smeka och hålla om denna personen hela dagen lång och man vill aldrig sluta röra.
Så Ja, jag tycker det kan vara härligt att va lite själv ibland. Bara det inte går alldeles för lång tid vill säga.



Hemma igen.

Då var man hemma igen från Skurup. Shoppingrundan med Isabella och Sanne var mycket trevlig. Jag hittade ett par jeans på H&M. Efter vi ätit lunch så insåg jag att jag kanske inte borde ha jeansen ändå eftersom min ekonomi inte är på topp. Så det blev att lämna tillbaka dom igen. När vi hade sagt hejdå ti Sanne så tog syrran och jag bussen till skopunkten. Åhh det är som en dröm när man kommer in där. Snabbt raffsar jag åt mig en hel drös med olika skor, jag tror jag hade fått ihop ca 10 par när syrran inte hade hittat 2 par ens.. 
Jag hittade så klart ett par stövlar som jag gillade skarpt, innan jag vet om de står jag i kassan o viftar med mitt visa kort. Även här tänker Mikaela inte riktigt klart. 
Vi säger hejdå tillvarandra och syrran åker tillbaka till Karlshamn och jag beger mig av ti Skurup. Stolt visade  jag upp mina skor för Christoffer. Men jag kom snart till mitt förnuft igen och insåg att det var bäst att lämna tillbaka skönheterna, dom var mina i 24h.
Nästa månad är dom mina igen.
Om man ser lite närmare på det hela så var den shoppingturen rätt onödig eftersom jag inte fick ut så jättemycket av det. Men eftersom jag ändå skulle åt de hållet så fick jag två flugor i en smäll.


Helgen har annars varit väldigt härlig. Vi har myst ihop riktigt ordentligt denna gången tillsammans med Prison Break på full rulle. Fick låna hem säsong 2 & 3 av Christoffer, Så nu vet jag vad jag har att göra den närmaste tiden.
Varför vi fick hålla om varandra extra mycket denna gången är för att vi inte kommer träffas på 5 veckor... 5 veckor som i 1 månad och 1 vecka, 1 månad o 1 vecka som i 32 dagar exakt så länge.... fattar ni.
Hur ska detta gå? Vi måste lösa det på något sätt. vi får slå våra kloka huvuden ihop -hihi inte för att vi blir så mycket smartare då men man kan ju alltid pröva-

RSS 2.0