Dead Woman Walking.

Kan inte få in några bilder. Christoffer har sladden hemma hos sig och hans gamla mobil är nu min. Och bluftoofen vill inte  funkar för mig..Ja har ingen aning om hur Bluftoof egentligen stavas, men eftersom jag uttalar det som jag skrev det så blir det lättast att skriva det så med =P

Igår var de full fart på mig när det var min lediga dag. Jag hann träna 2pass, Veckohandla för hela veckan samt laga Biffar som kommer räcka i säkert 2 veckor, Städa hela lägenheten och till slut ta en fika med Jensa o Roggan. En fullsmockad dag.
Och la mig inte försen ca 01, satt och skissade på min tavla. Jävla skit. Den blev totalt förstörd och nu har jag panik med att hitta en ny tavelduk, har vandrat hela stan runt men allting är slut! Nu är mitt sista hopp om att finna en duk i Karlskrona annars är ja Dead woman walking! Tavlan ska vara klar på Fredag!
 
Så imorgon drar ja o syrran till dom där så kallade "kallskroniterna" (hemligt krig mellan karlshamnsborna o kalskroniterna, för er som inte visste det) för att handla lite o kanske hitta lite julklappar.

På fredag drar jag som vanligt ner ti Skurup igen. Lördag blir det Ikea WOOOOHO ska no handla lite saker som prydnadskuddar, o lite kökssaker.

Nu ska jag skrapa min Trisslott och se om jag har lika tur i Spel som jag har i Kärlek <3

Mikas nya favorit låt kommer här. Hör o Njut.

Min Lördag.

När jag nu kom hem igår så hade min Älskade Christoffer gjort det så mysigt. Massa tända ljus i hela lägenheten och på vardagsbordet så hade han fixat mat. Oxfilé med grattinerad rotfruktsgratäng och vitt vin till det. Det var utsökt. Han hade t.o.m köpt en söt liten blomma till mig. 
BILD kommer.

Till efterätt så kom han in med Hallonmouse, färska hallon och riven choklad på toppen. Även detta smakade utsökt. Det var väldigt romantiskt gjort. Fick inte lägga ut bilder, för Christoffer ville inte utstå som en pussy. Men jag lägger ut de ändå. Flickor tänker vilken Karl den där Mika har hittat (en romantisk sådan) =)
BILD kommer.

Efter all mat så tog vi en prommenad in ti stan för att hyra oss en film. Det blev Confessions of a Shopaholic den var rolig, men inget jag ser igen.
Efter den filmen så såg vi en annan film Death Sentence. Älskar den filmen, sjukt bra! Inte nog med det så spelar ju Kevin Bacon Huvudrollen -Mums, så jävla läcker, ögongodis för Mikas del. Kan det bli bättre film!? neee. 
 


Spread

Christoffer är här <3
Igår bakade vi vår egna pizza med massa smarrigt pålägg. Dom blev kalasgoda, till pizzan blev det vitt vin och filmen Spread en väldigt bra film om ni frågar mig. Mycket öhh, romans? om man nu kan kalla det för de ;p Ja en sevärd film. Och i den här filmen så är Ashton Kutcher ooootroligt sexig. Kläderna och frillan klär han otroligt bra i!


Sitter på jobbet nu men vill inget annat än att åka hem.
Tänkte att vi skulle ta en prommis så Christoffer får se sig om lite. Kanske gå till Klippan där vi hade vår första dejt =) Och sedan fotsätta längst havet och njuta.

Med och tävlar.


Tävlar på www.Fokis.se

Buhu.

Nu sitter ja här på jobbet o stampar i golvet. Ja vill hem! Nya avsnittet på DHW låg ute redan igår, och jag har inte sett det än. Så ikväll blir det att mysa framför datan med Laban och ett utsökt avsnitt av DHW.

Vet inte vad det är med Laban men han är lite frånvarande! Han sprang inte fram till mig o pussade på mig när jag kom in genom dörren (vilket han alltid brukat göra) Börjar ana oro! Efter att desperat ha letat igenom isabellas data så finner jag till slut en massa bilder på Laban och Isabella (OMG) Det här var värre än vad ja trodde. Det är Laban och Isabella nu. Ja är nu historia. Och inte nog med det så intalade hon Labbe ti Botox. Han älskade det han såg.







Så var det med den helgen.

Hej hej.
Sitter hemma hos min lilla prins nu. Ska åka hem idag. Fick ta mitt adjö imorse när han skulle till jobbet. Alltid lika jobbigt. Nu sitter jag här o klurar lite. Tror nämligen att jag ska byta min förmiddag till en eftermiddag ist så jag kan vara här yttligare en extra dag. Så blir det en himla fin överaskning när Christoffer kommer hem också.=) Kommer han bli glad då lr vaad?!

I Lördes blev massa gosaker. En go öl innan vi satte oss på tåget mot Malmö för att sedan gå på en finmiddag ute. Efter middagen så blev det bio (2012) på Entré. Filmen var kanonbra tycker jag, spännande från börja ti slutet. Filmen hade varit ännu bättre om vi inte hade får en massa idioter omkring oss. På Christoffer sida satt en utländsk kille mitt under filmen så började hans mobil ringa (SERIÖST!!) och så pratade han en massa. Och tro fan inte de var det värsta nej han ringde även upp några st under filmens gång. För helvete! Visa lite jävla respekt! Och inte nog med det så var det en annan kille på min sida som höll på och skickade sms hela tiden. Det förstörde jävligt mycket. Ska man gå på bio så respektera reglerna som finns. Annars stanna hemma. Sånt här hade aldrig hänt på Bromölla biograf, där slänger dom ut folk som knappar på mobilen under filmens gång, så ska det vara! Annas så var det en helt fantastisk kväll men min Älskling.
Fick en ny klänning av mamma som hon absolut ville köpa till mig, den blev även klänningen so jag hade på mig under Lördags kvällen.

På morgonen på Lördagen så hann jag även med att träffa min kära vän Annika och hennes underbara son Melvin. Det va så roligt att få se henne, 1år sen sist. Tok för länge. Vi får hoppas att det inte tar så lång tid tills nästa gång vi ses igen. Här kommer världens sötaste unge.


Gaaaah.

Jobbelijobb. Rätt lugnt idag faktiskt. Ja sitter här och läser en bok med Torey Hayden (Rävungen) Har precis börjat men den verkar lovande.
Idag vid halv tolv så åker jag ner mot Skåne igen. AAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.......
Det är skönt med mina små minisemestrar.
Jag dör av pirr, adrenalinet är på max, jag kan ju knappt sitta still o läsa den braiga boken..
Jag idag. Det är nu jag ska skriva vart alla kläder, smycken o skorna kommer ifrån... åh orka?!


Helgen som var.

Helgen var väldans bra. Fick hem en del grejer som jag är väldigt nöjd med.
Tyvärr kan det bli så att man blir lite chinkig på slutet av den långa shoppingturen, och det blev tyvärr Mikaela. Min irretation gick också ut över min lilla Christoffer. Och inte nog med det så hamnade vi i ett "bråk" som varade i ca 1h tills Christoffer bröt stämmningen och sa Va söt du är! klart jag inte kunde gå och sura längre då. Det blev en försoningspuss och sen var vi glada igen båda två.

Hemma igen i Karlshamn känns sådär. Men nog om Karlshamn för på Fredag 11.30 så drar ja till min lilla björn igen :D och där kommer jag vara ända tills Månda kväll. Kanske blir det bio på Fredag den nya 2012 filmen, verkar väldans spännande. Eller så blir det Fredagsmys i soffan till en bra film. 


Fyndigt värre.

Hem från jobbet och från stan. Jag skulle inte handla men kraften drog för mycket. Jag hittade ju riktiga fynd! En röd "birking bag" för endast 199:-  Jag som behövde en stor väska när jag nu far runder till Christoffer så mycket, perfekt att ha alla sina kläder i då!
Sen blev det ett nytt rosa nagelack, fotfil och sen fyndade jag en liten rolig sak till min data, ett slags klistermärke som täcker hela framsidan. Såå mycket tjusigare än en svart tråkig data, tänk va lite färg kan göra =D
Jag är helnöjd!



Ja imorgon så åker ju Jag o Syrran iväg. Det som inte har slagit mig alls är att vem fan ska passa Laban?!! Jag hade ingen tanke på det alls försen Syrran nämde det när vi åt middag idag. Herregud Mikaela vad är du för en slags människa. Tänk så händer samma sak när jag väl får barn och en dag glömmer jag bort dom. Nej men oj då Jag är utomlands och ungen är hemma, aj då! 
-Skäms en smula-

Simrishamn o Skurup.

-trallalalala- så går jag o småsjunger lite idag. Mår på topp! Vaknad på den rätta sidan imorse. Laban hade inte ens varit jobbig i natt, helt fantastiskt skönt!
Imorgon 11,30 ska jag och Syster åka ner ti Simrishamn och hälsa på päronen. Ska bli roligt att träffa dom igen, det var ju några veckor sen sist nu. Då blir vi serverade god middag och sen för att avsluta med en go kopp kaffe framför tvn. Efter vårt avsked av päronen så bär vi oss lite längre upp, ja nämligen till tomma intet Skurup, där alla känner alla, allting finns ett fotsteg precis utanför lägenhetsdörren och där det är värsta grejen att ha en epatraktor. För att bli uppmötta av Christoffer och sedan åka hem till hans mysiga lägenhet.
På Lördagen bär vi oss av igen, då ska vi åka ti Malmö och handla lite grann. För att sedan ta en fika med vår älskade vän Erik. Söndagen kan jag bara beskriva som, sova länge och mysa.

Jag fryser på jobbet fast jag har på mig en go stickade kofta.


Nu blir det att läsa den nya Veckans NU som vi fick igår och till de ta en kopp kaffe -mums-


Färgningen.

Så färgningen blev väldigt lyckad. Ist för att ta svart parmanent färg så blev det mörkbrun denna gången. Inte för ljus för att se någon skillnad mellan mitt svarta hår och det mörkbruna.
Ska gå över sakta men säkert till brunett och för att sedan färga det blont. Får se om jag vågar utföra det hela vägen lr om jag stannar vid brun.
 

Mycket prat lite verkstad kan jag säga om mig själv just nu.
Sa igår att jag skulle skissa o måla en massa. Inget av det blev av. Ist städade jag lägenheten, var ute o jogga, solade sen  la jag mig i sängen tidigt för att nästa dag få sovmorgon till 09,30. Fast de varade inte så länge, bara till 08,26 då jag fick ett sms från Christoffer att det var väldigt kallt ute =) Men var ju rätt pigg vid den tiden ändå så. Ingen skada skedd Älskling!

...

Christoffer beskrev mitt hår som blond längst in sen kom grått sen brunt och till sist svart. Kan man verkligen ha så många färger i sitt hår. Jag kan =) Och det ser för jävligt ut. Därför ska jag inhandla färg idag och denna gången blir det Brunt.
Idag ska jag även skissa klart tavlan var det tänkt så jag äntligen kan påbörja mitt målande.


Nu när Syrran bott ihop med mig några månader så börjar jag längta efter friheten att bo själv. Jag tycker det är otroligt skönt. All frihet man får att göra va man vill när man vill. Men har aldrig riktigt fått uppleva de ti 100. För att så fort jag skaffat mig en ny lägenhet så har systeryster brytit upp med någon så hon inte haft någonstanns att bo. Självklart får hon mer än gärna bo hos mig då. Vi har ju asroligt ihop. Men nu är det skönt att hon snart ska få en helt egen lägenhet. Tror att hon också tycker det.

Jobbiga kunder.

Åhh jag blir så less. Får bara massa skäll av kunderna idag. Även i helgen fick man höra en del från dom. Det är nämligen så att vår betalterminal har gått ur funktion. Inte mycket jag kan göra åt det, speciellt inte när Babs har stängt helgen och inte öppnar försen 08,30 på Vardagar.
Kunderna verkar tro att det är mitt fel att de inte går och att jag då tammefan får ta och fixa det! Jag är van att ta mycket skäll, man får ju vara med om en del när man möter kunder varje dag.
Från att bli hotad att bli dödad av en alkis pga att tåget blev både försenat sen inställt. Till att få en utskällning när kunden står i kön och jag har en annan framför som man exempelvis förklarar hur de nya kortet funkar (eftersom det är mitt jobb) så står den andra kunden o galer för att dom har kommit någon minut innan tågets avgång och inte får sin biljett med en gång. Alltså blir dom sjukt stressade och odrägliga.
Uch ja de är emskt vilka människor det finns. Nu hoppas jag att betalterminalen blir fixad snart!

Kalasbilder.

Nu åkte Stoffe precis hem =( Saknar han redan. Men som sagt hänger inte läpp eftersom jag vet att jag får se han på Fredag igen! =)
Igår var det då Annas 30års kalas. Det var hur trevligt som helst. Massa lekar gjorde vi. En lek där vi skulle se vilket lag som gjorde den finaste tårtan. Mitt lag vann ej. Christoffers lag vann. Grattis Babe. Handyman som han är så vinner han tammefan också i tårtbakning (imponerande)
Sen så var det massa andra lekar också, frågesport om vem som kunde mest om Anna. Och sen lite lekar så man fick lära känna varandra. Nej den kvällen går inte beskriva annat än Lyckad.
Bakfull som faaan är jag med. Och så upp och jobba vid 10, det är inte helt ok!

Älsklingen och Jag.


Födelsedagsbarnet Anna. Men 4 tävlingstårtor.


Vinnarna av Tårttävlingen.


Segerpuss.


Rosa festen.


Vilket vackert par.


Marcus det är faktiskt inne med skägg.


Vid 22,30 såg Christoffer ut så här. Han ville hem, men det fick han ej för regeringen (Jag) Det slutade med att vi kom hem 03,30 på natten.


Medans Christoffer surade fick han sig en min av denna sorten från mig.


Hihi han är det vackraste jag någonsin har skådat.


IPhone nörden 1. Johan. (Brossan)


Hihihi de va jaaaaa. Man lär sig av dom bästa (brossorna)


IPhone Nörden 2. Mathias. (Brossan)


Anna öppnar sina paket.

RSS 2.0