Hålan Skurup & En Ny Tavla På Köpet.

Idag bär det av till Baby Boo. Till en liten hålan som kallas för Skurup där jag kommer att tillbringa 3 nätter och 4 dagar. Åker hem på Måndag kväll tänkte jag mig om det går för sig för herrn..
Vi ska grilla grillspätt på Fredagen och avnjuta några glas vin med. Ska blir så mysigt så mysigt att få hålla om han igen.  Resten av tiden blir ett mysterium.
Jag åker redan 10,30 från Karlshamn och är väl framme i Malmö ca 12,45. Det är ju en massa ombyggnader nu med spåren så det tar 15 min längre tid att ta sig ti Malmö. Så jag missar precis tåget ti Skurup. Det blir att vänta 1h i Malmö. Fast nu när min Stoffe är så go som han är så föreslog han att han skulle hämta mig i Malmö så då slipper jag sitta där  i en hel timme -Jätteskönt-
Igår mådde jag inte helt 100 så jag stannade inne för kvällen och fick ett ryck att måla lite. Skissa upp bilden,


sen kladda lite, sen blev den nästan klar. Eller ja jag hann helt enkelt inte mer igår. Så ska fortsätta på Tisdag.


Nu slutar jag snart klockan är 06,30 det är ju bara 3,5h kvar :D jag är så peppad såå peppad.
På tal om annat så stormtrivs jag att bo med syster yster. Åh vi har det så kul ihop och jag har verkligen saknat henne när hon har bott ända borta i Ronneby. Träffade henne nästan aldrig förutom när vi byttes av på jobbet. Jag är så glad att jag har henne och skulle aldrig velat ha det på något annat sätt. Vi delar på allting. Skvallrar massa om vad som händer runt omkring oss och vad som händer med våra egna liv. Här går ingen hemlighet säker i vårat sällskap.
Mår man dåligt någon dag så vet man att syrran är där för att dela bördan med en. Det känns underbart.
Jag är lyckligt lottad! Inte alla som har det så bra.

Exem runt ögonen.

När jag skulle börja sätta på mig mitt smink så kollade jag mig lite närmare i spegeln och så fick jag se mina exem runt mina ögonen -suck-  Massa små röda prickar liknande blodblåsor fast platta. Min nickelallergi har satt fart igen. Märker det även på min lilla näspiercing som börjar klias nått så djuriskt. Även min navelpiercing. Detta är inte OK.
Känner mig väldigt sömnig i ögonen dom vill bara slå ihop sig.
Så hur går man nu till väga. Jo jag får lacka allting igen med genomskinligt nagelack som jag gjort så många gånger förr. Jag vill ju inte att min nickel ska bli ännu värre än vad den redan är.



Idag när jag slutar jobbet så ska syrran o jag ut & motionera. Sen efter vår lilla motion så bär det ner mot solariumet. Bättra på sin bränna lite :P Inte för att den är på topp men de kan alltid bli bättre.
By the way. Idag är det Tisdag och imorgon är det Onsdag. Snart är det ju Fredag :D

I Want You To Want Me.

Sitter här och funderar en massa nu innan man snart ska bege sig ti jobbet.
Låten får mig att tänka på Stoffe. Saknar han som bara den.
I want you to want me baby.
Va händer nu? Vad kommer ske? ja sluta fundera och bara låt det ske. Lättast så. Me ibland kan ma bara inte låta bli.


Berättelsen om hur jag släppte mig inför Stoffe.

Har ju inte gått igenom allting i detalj vad som hände i helgen, men jag tänkte jag bertättar en väldigt rolig sak. Fast jag kanske inte borde det, så tycker jag det är roligt att få folk att skratta även om det är mig man skrattar åt.

I fredags så festade ju Mange, Stoffe och Jag. Vi var som svampar alla tre och de blev massa vin, öl och Rom o coca cola som for ner.
När vi fått nog av spriten så drog först Mange ut själv, och lånade min cykel för att ta sig snabbt in till stan. Stoffe och Jag satt kvar o drack. Sen beslutade även vi att dra ut till Harrys o skaka rumpan ihop. Världens bästa kväll var det! Träffade Manges Syrra Malin hur go som helst är hon.
Ja sen var det slut så vi cyklade hem allihopa. Jag på pakethållaren, Stoffe på styret och Mange på sadeln. Det gick faktiskt riktigt bra, fast vi ramlade en gång. Resten av vägen gick hyffsat bra iaf.
Syrran sov när vi kom hem, Mange däckade.
Så Jag o Stoffe bestämde oss för att duscha lite. Av med kläderna och in i duschen. Fulla som få var vi med. Vattnet åkte på och Stoffe började skratta åt mig och sa Fantomen. Jag kollade mig lite snabbt i speglen mitt smink var inte nådigt. Vi började givetvis asgarva och sen helt plötsligt gick det hål på duschslangen och det sprutade vatten överallt, hela mitt badrum var nu fullt med vatten, Väggarna, Taket och hela golvet. Nu skrattar vi ännu mera och då händer det. Jag släpper en stor fis inför Stoffe! Han bryter ut och Asgarvar som aldrig förr. Jag blir så paff så jag ramlar baklänges och drar med mig hela duschdrapperiet + duschstången och när jag landat på golvet så sätter jag mig på en shampooflaska så det bara sprutade schampoo på hela golvet. Nu ligger vi båda ner och asgarvar för allt vi har, och så klart så råkar jag släppa mig igen!! Jag dööör så roligt det var. Jag skäms ju så klart väldigt mycket men ändå skrattar jag för det är ju så jävla roligt. Tror vi låg på toalettgolvet i säkert 1h och bara skrattade.
När Mange gick in på toaletten så var de första han sa, va fan har hänt här?! Samma sak när Syrran klev in där så blev hon rätt paff.
Det såg inte riktigt klokt ut..
Nog den pinsammaste kvällen på länge för min del. Men se på fan, Stoffe vill fortfarande fortsätta träffa mig ;) Han är en klippa och jag är tjejen som fiser.

Dagens ilandsproblem?

Vad gör man dagen efter sin fylla när magen blir knasig. man går såklart till toaletten. men nu till senariot, pappret är slut! WHAT TO DO?! jo, smarta som vi är syster och jag, så tar man första bästa handduk och torkar sig med, såklart?

                                                                            se och njut på bildbeviset.
                                  

ps. för er som nu inte är så smarta (som vi är) så kan vi berätta att det är hårfärg och inget annat ;)-

Mina andra halva.

Har varit allt för upptagen med att ta hand om mina kungligheter som har varit hos mig ända från Tosdag ti Söndag. Jag har dock haft världens bästa helg. Åhh vi har haft det så himmla roligt. Och vilka killar den där Stoffe och Mange. Riktiga handymannar ;p dom har fixat o donat här hemma hos mig. Fixat mitt handtag ti min toa och fixat mitt däck som de va punka på. Dom är bäst! och de menar jag verkligen.

            

Kan säga så här och verkligen mena det. Jag har hittat min andra halva. Kan inte få något bättre än Stoffe. Han är allt jag någonsin har velat ha i en kille och nu äntligen har jag hittat han..He´s a man of fucking perfection!
Jag är otroligt glad att vi träffades igen och att allting har gått så bra som det har gjort.
Saknar han nu riktigt mycket! Men snart ska jag åka till han igen. Längtar som bara den.
He´s the one!

 

Har skrivit en liten anteckning på min svarta tavla i köket. Så jag lätt ska komma ihåg när jag ska åka till min baby. =)



Efter en full helg med massa saker som gjorts så ser de inte så fint ut hemma hos mig. mest stökigt och nu bor ju systeryster här med för tillfället, det är kul att ha henne här! Jag har även fått besök av Nellie isas lilla ögonsten. Jag kan ju säga att Laban är lycklig igen :D Laban tänker: Mitt knullruffs är tillbaka!
Och vet ni, när vi kom hem Stoffe, Syrran och jag så såg dom båda jävligt tilltuffsade ut....

   

Sugrörsringen.

Igår var det fullt upp, fixade o donade en massa innan mina kära gäster skulle komma till mig. Fan jag bakade till och med till min baby. Stoffe och Mange kom vid 21,30 tiden. Jag säger bara det, det är riktigt härligt när killen man gillar har skithärliga polare med! Vi hade det super trevligt igår. Det blev först film och kalla goa öl ti de. Sen efter de blev det på med hög musik och ännu mer öl. Ja det slutade ju faktiskt med att vi alla blev fulla och la oss vid 04 på morgonen. =)



Men jag mår bra fast jag var tvungen att gå ti jobbet imorse. Det känns inte allt för kul att lämna Stoffe där hemma, men som tur är så har han ju sin Mange.
Jo sen igår fick jag en liten överaskning av min lilla Stoffe. Han kallade in mig till köket sen fick jag blunda och sträcka fram min hand. sen öppnade jag ögonen och då hade jag denna utsökta/vackra ring på fingret. Den är helt gjord i sugrör, den är riktigt ball. Ja det är den! haha jag gillar den skarpt! Såååå gulligt är han -åhh-



Idag ska vi (låna) en kundvagn sen ska vi köra den till Ronnebygatan och sen ska vi hämta min 2meter långa blomma lägga den i kundvagnen sen köra den hem till mig, Detta ska vi ta foto på. Det är ett måste. Det är inte varje dag man sen en blomma åka kundvagn. :P

Sikken Morgon.

I natt var ingen bra natt alls. Jag vaknade flera gånger om och kollade på klockan, till slut orkade jag inte sova längre så jag gick upp kl 03.30 gjorde min frukost och fastnade framför tv med sex and the city.
I förrgår så vaknade jag upp med att jag hade fått punka på min cykel. Typiskt tänkte jag och så gick jag ti statoil och pumpade upp däcket igen. I dag när jag vaknade så var det punka igen. Va fan nu då. Är det kanske min granne (kärringen som skulle strypa mig om jag spelade hög musik) som ligger bakom det här?. Kanske är det hon som jävlas med mig.
Så imorse vid 05 tiden så vandrade jag och min cykel iväg ti statoil igen, men upptäkte då att någon hade snott pumpen. Va faaan. De va bara att le och börja gå ti jobbet ist. Så nu sitter jag här utan min cykel som just nu är parkerad vid coop konsum. Tragiskt JA.
Jag som skulle använda min cykel mycket idag. Ska ner på stan fixa en massa, samt fixa en router, växla ut lite pengar och sen gå och handla en massa mat. Men nu får jag göra allting på egen hand. Hur ska detta gå?

Idag kommer min kära Stoffe med sin kompis Mange. Dom kommer direkt från Sthlm efter att ha jobbat samt festat lite. Det blir inte försen på kvällen som dom kommer komma. Men den som väntar på något gott... right?

Hussestrumpa.

Jobbar just nu, men imorgon är jag ledig. Det ska bli skönt att vila ut sig efter allt ståhej som har kretsat runt omkring mig. Glömde ju säja att på östersjöfestivalen köpte jag mig en väldigt fin navelpiercing och sen köpte jag massa fina (hussestrumpor) 14 st för bara 100 spänn det var ju ett kanonpris! Så Isa och Jag delade på det och tog 7 hela strumpor var. Favoriterna blev dom här =)
 


Det blev också en låda med rökelser som luktar utsökt! Sen tror ja inte att jag handlade mer. Hmm tänk tänk. Joooo när Stoffe och jag gick så tog vi och handlade en Flygande ballong, en sån där med luftgas i. Meningen var ju att vi skulle andas in det fast på något vänster så glömde vi den flygande ballongen på Åbron :( Det var synd, men vi tar det i retur sen!
Så här ser en sleten Mikaela ut idag. Min näspiercing har på nått sätt hamnat i min näsa nu igen. Får se hur länge den blir kvar där nu.


Jag bah o han Bah.

För någon sekund sen så kom de in en kund för 3e gången.
Han sa: Hur gammal är du?
Jag sa: 23år
Han sa: Du ser ut som 19-20 år.
Jag sa: Ja vet.
Han sa: Är du singel?
Jag sa: Ja.
Han sa: Kan jag få ditt nummer?
Jag sa: Neeeeeej. Jag dejtar en kille så jag är inte ti salu.
Han sa: okey, log, och gick vidare.

Det roliga är att det är aldrig någon svensk som vågar fråga saker. Dom som frågat mig under tiden jag jobbat här så är det utlänningar som raggar på en. Helt klart värt att försöka, men lönlöst i längden.


Bilder och Östersjö.

Oj oj vilken helg och vilket härligt Östersjö det har varit i år. Festen på Torsdagen med Stoffe sen Min fest på Lördagen det har varit kanon allting. Och så kom min lilla Erik och min älskade Sandra från Malmö det var allt för länge sen sedan jag träffade dom! Hemma festen fylldes snabbt och vi var ca 14 st som festade loss i min "stora" lägenhet, vi fick så klart sitta på golvet eftersom jag inte hade en massa stolar hemma. Men varför klaga över det? Alla står o går o ränner så de spelar mindre roll. Lite bilder då ja. Först min Outfit fick jag ju fota hur jag skulle se ut under kvällen lopp.

  

Väl när festen börjat så fylldes lägenheten med en massa skratt och en massa musik. Har en gammal tant som bor under mig, och det första hon sa var så klart Välkommen sen direkt efter så sa hon om du spelar hög musik så kommer jag upp och stryper dig -What the Fuck- hur kan man säga något sånt? Men musiken fick inte lida för att jag har en sur kärring ti granne. Så än sitter jag här i behåll utan att ha blivit strupen lr heter de strypen?
    
   
  

Så ja de va en del bilder jag fick iaf. Inte för de va så många, men på något sätt så är man inte så pass kamera fixerad när man väl festar. Den ligger faktiskt mest på bordet och ser bra ut.

Jag är helt slut nu, vill inte jobba och vill speciellt inte ta jobbiga kunder.
Det blir fan hem o lägga sig sen efter jobbet och bara ta det lugnt. Dra igång någon film sen bara sova. Åhh så skönt! Skulle haft Stoffe bredvid mig nu, hur mysigt hade inte det varit!?
Tänkte komma ner till han den 31a Juli vare sig han vill lr inte. Måste ju se hur han bor nu när han varit hos mig så pass många gånger redan.
Ja sen se på fan Öland blir det den kommande helgen. Jag får uppdatera mer när jag vet hur det blir.
Tjo.

Östersjö och fest hos mig.

Ja då har nästan hela östersjö gått och jag är helnöjd.
Idag blir det nämligen fest hemma i min alldeles egen lägenhet, det ska bli väldigt trevligt. Med storbesök från Malmö och allt. Bilder har jag lovat och de kommer komma. Sen.
I Torsdes när jag var ute med Stoffe så åt både han och jag Langos för första gången, det var helt OK men inte mer. Smakade som en halvdan pizza. Om inte värre. Jag tycker om Stoffe och saknar han väldigt mycket redan. Men han kommer till mig i veckan igen -hihi- Och så gillar syrran han skarpt med. Det gör det hela till ett stort Plus i kanten! Eftersom jag och systeryster umgås så mycket som vi gör så är det viktigt att hon gillar den jag dejtar =)
Nu slutar jag snart och snart snart blir de dags för första glas vinet för ikväll. Paty Paty
Tjo

Ohh lala jag vill ha dig.

Behöver jag säga mer?


Mmmums.

Då var det morgon igen, jag sitter här o slumpar i mig mitt morgonkaffe, det börjar bli ljummet det är inte gott.
Igår kom Stoffe och hälsade på mig och min nya lägenhet. Vi låg mest i soffan och kramades sen pussades sen kramades vi lite till skrattade massa sen pussades igen. Han hann inte stanna länge ca 45 min sen skulle han iväg ti sin pappas sommarstuga vid långasjön och grilla. Jag fick snällt vänta tills imorgon alltså idag med att få träffa han igen. Men det gör inget. Fan de vänder sig i magen på mig, sånt där  härligt lyckorus =)  Aasså han är så söt så man vill bara krama o pussa sönder han. -iiiiiiihhhh-

Jag är äntligen helt återställd från mitt förra förhållande och nu  är jag på topp igen. Jag både mår bra och känner mig kanon. Har vissa saker kvar hos Samme än. Min jätteblomma på 2m som jag inte har den blekaste aning hur jag ska få till min nya lägenhet! Kanske kan ta en kundvagn och sen köra den hem till mig? Inte en så dum idé ändå.

Saknar isabella med.  Men imorgon kommer hon och hälsar på mig och så ska vi gå på Östersjöfestivalen, ta en öl i öltältet och bara glo på allt folk, sånt gillas!
Bilder kommer även under denna tillställningen läggas till :D Så i nästa inlägg blir det bilder från ja vem vet vad?! =)


Bilder o smarta mika är i farten.

Morrn morrn och gäsp!
Lovade er bilder och bilder ska ni få med! Här kommer några st, tänk nu på att man tager vad man haver. Har många saker jag vill fixa innan jag är helt nöjd!

   
  

Så där ja de va alla. Se o njut mina vänner. Skohyllorna är mina favoriter. Har väntat i ca 4 mån på att få sätta upp dom och nu äntligen har dom kommit upp. Jag är överlycklig =)
Idag kommer min kära Stoffe upp också, känns som de var ett bra tag sen man såg han nu, får friska upp mitt minne med att kolla på lite bilder. Nu är han bara min i hela 4 dagar ;) ska vi mysa lr ska vi mysa?! -brr baby-

Haha och igår var jag på jobbet och så kom en engelsk kund. Han tog en fanta från kylen och så kom han fram ti mej och så sa han - It´s somthing in the Fanta, do you see that?
Jag lutade mig över disken och kollade och kommenterade klyftigt - It´s the Bubbels!  och log brett. 
Han började asgarva -HAHA nooo i know that´s the bubbels but i diden´t mean that.
Då kännde jag mig rätt korkat, klart som fan han inte menade bubblorna, alla vet väl där är bubblor i en läsk. Roligt var de. Sen så berättade han det för sin kompis och så fick dom alla sig ett gott skratt. Jag bjuder på den med ;)

Höna Pöna i det Gröna.

Då var det Måndag igen. Helgen blev allt för hård för mig. Man lär sig och går vidare med livet. Blev väldigt väldigt full på bara 5 öl =( det märks att man inte festar allt för mycket nu för tiden. Men roligt hade jag! Förfesten var hos Patte med Fanny Bunny och Jag. Väldigt kul med lite singstar. Uch det vill man inte veta hur det hördes -haha-
Mådde väldigt dålig på söndagen, ångest över att man tillbringade hela dagen i sängen och mådde dåligt. Men fick iaf min byrå målad, färgen blev svart. Väldigt bra blev det.
Idag på morgonen kom min nya soffa med. Jag är nöjd med hur det blev i min lägenhet. Har fått ihop alla saker så det är faktiskt ingenting som saknas just nu. Lite förbättringar finns det ju alltid tid för.
Nu kanske min Höna Pöna i det Gröna kommer imorgon redan, kanske kan träffas en kortis och säga Hej Hej Hej, eller så får jag vänta tills på Onsdag då det är sagt att han ska komma till mig. Vi får väl se hur det blir =) Det går snabbt iaf.
Och ledig har jag med tagit, så jobbar Tisdag ti 11,30  Onsdag ti 11.30 Ledig Torsdag och Fredag.  

Bilder på min lägenhet kommer att komma in imorgon, får fixa dom ikväll så lägger ja in dom på jobbet imorgon förmiddag.
So long.

Oh jävlar i helvete, måste göra färdigt tavlan med vingar om Stoffe ska få hem den när han kommer. Jobba Jobba Jobba eller ska man säga Måla Måla Måla!!

Han är så go så man smälter.

Jag är glad idag. För idag skriver jag på fler kontrakt och så äntligen får jag min nyckel till min alldeles egen lägenhet! Så imorgon kommer päronen plus min moster upp för att hjälpa mig med flytten. Givetvis får brossorna och syrran också hjälpa till. Får se om Samme skulle hjälpa mig med några kartonger idag med, om han nu orkar det vill säga. Det var hans förslag från början, men sen började han tveka när det inte fanns någon hiss i min nya lägenhet. -suck-  Får se hur det slutar.
Åhh igår pratade jag med Stoffe -Smälter- Det finns inte ord för han. Man blir mållös. Det jag gillar bäst med han är att han förstår sig på mig, och det är det fan inte många som gör. Vi är lika varandra, våra personligheter vill säga. Jag vet inte än om det är bra att vara lika varandra så mycket som vi är. Men det är fan bättre än att vara olika varandra, för det vet jag nu att det funkar absolut inte!!
Jag är glad över att jag har träffat en så go pojke. På onsdag kommer han upp igen och då är det ju östersjö som vi ska utforska. =) -Drömmer mig bort-
Söt söt som socker. Älskar den där tatueringen han har, jävulskt fin. Hette de cofish? -lr hur det nu stavas-
  

En som jag saknar är min lilla kisseponke Laban, har inte träffat han på hela veckan, Han bor nämligen hos Mathias i Asarum medans jag har bott i Johans lägenhet eftersom den stod tom hela veckan. Jag har trivits som tusan i Johans och Annas lägenhet, där är så fint!

Tavlan med huvudvärk.

Ja egentligen skulle jag ha bilder på hur tavlan såg ut från början, men det tänkte jag inte alls på. Idag har iaf varit en typiskt innesittardag då jag har lagt ner all min energi på att måla. Det tar sin tid och längre kommer det ta för att få det extra bra. Tavlan är redan utlovad till lilla Stoffe -han blev helförtjust- Så jag är så jävla snäll så jag ger bort den till söta söta stoffe =) Det är han värld. -Pust- Mitt huvud värker så ända in i helvete!! För lite vatten och för mycket målning är det nog. Här kommer tavlan som nästan är klar, får jobba en smula till på den nu.
Tjaaoooo


Och så gör jag en till! Här kommer den. Inte den heller riktigt klar, men snart snart.

Söttkorkad.

I helgen blir det utgång med flickorna. Kanske blir det denna outfitten?
Och för att meddela lite mer nu när jag ändå är här så flyttar jag in i min alldeles egna lägenhet på Lördag! Äntligen.
Sen vill jag punktera alla mina stavfel och krångliga ord som jag ibland bara kommer på för att det låter så bra just i den meningen. Ni får ta det med en nypa salt och skratta åt saken. Jag är som dom säger: söttkorkad. Men jag tar inte åt mig. Jag bjuder på det. =)

                      

Sommarbilden.

Härlig sommarbild med stoffes fossingar i vänstra hörnet =)
Åh de va så mysigt så mysigt.

Det är inte lätt att bo själv igen.

Det är inte lätt att laga mat till en person bara  :(  Det blev massa massa mat över!


Lyckliga Lördag.

Kan bara beskriva Lördagen som helt Underbar. Hade jag kunnat ändra på något så hade jag faktiskt inte ändrat på någonting alls. Det var en perfekt helkväll med Christoffer. Säg att han åkte vid ca 08.30 från Skurup och jag beräknar väl att de tar kanske 1h 45 min att köra upp hit. Christoffer ringde vid tio och sa att han va utanför kristianstad så det tar kanske 45 min till, ja visst kanon. Klockan halv tolv ringde han igen och nu tänkte jag nu måste han väl ändå vara framme. Haha men nej nu var han och virrade i Växjö -skrattar- Han hade kört 10 mil för långt. Förvirrad och ack så söt. Det tog han 3h att komma upp ti Karlshamn. Åh helt perfekt är han! Kan inte begära mer. Våra personligheter passar riktigt bra ihop. Vi är lika på många sätt och det gillas. -Can´t you feel it klicking- (Klickar o viftar med händerna) Syrran fattar :D
Ugglas Revy var sjukt bra med, fan va man skrattade. Allting var med, Humor, musik, uppträdande av olika slag. Kalasbra. Värt att gå på! Detta var dom enda bilderna jag hann ta när vi var på Revyn, för sen fick man inte fotografera när väl showen startade.
        

Ja lägger upp den bilden fastän jag blev kass på den. brr. men stoffe blev utsökt. Vi ska väl träffas snart igen. Han kommer iaf upp veckan då det är Östersjöfestivalen. För då är jag ledig mycket i veckan med, så det blir kanon bra.. Helgen som kommer ska jag flytta in i min nya lägenhet med! Äntligen. Ska bli så skönt. Stoffe hade inget planerat den helgen. Kanske vågar man fråga han om han vill komma upp till mig? =)
Saknar han nu.
Så lördagen bestod av: Åt ute på stan på ett uteställe (jättegod sallad) och en välförtjänt stor öl. Solen steker och det är VARMT! Gick till strandprommenaden och satte oss bland klipporna där. Det var så jävla härligt. Drack kalla goa öl som fick flyta i vattnet medans vi bara njöt av den heta solen och vårat sällskap. Helt perfekt. Sen satt vi där till kl 19.00 sen tog vi taxi till ugglas. Efter det gick vi hem till Johan (brossa) och lyssnade på musik och myste. Sen blev det Harrys en stund. Sen drog vi faktiskt hem rätt tidigt och fortsatte att festa hos brossan igen. Resten är en gåta!

     

Hettare Än Hettast.

Efter en lång prommenix ute i hetten så kom man hem svettig o dan. Det var skönt men otroligt jobbigt. Just nu håller jag på att färga mitt hår och nu ska det bara verka sina 30 min sen är det dags att tvätta ur det igen. Givetvis är det svart färg som gäller än. Vet inte om det kommer bli blond lite längre fram, tar nämligen permanentfärg så de går ju att fixa.
Snart närmar sig helgen med stora steg. Bara en dag kvar nu sen är det dags för min dejt och den stora Revyn med uggla.  Såg på aftonbladet att det skulle bli regnigt! :O men glassgubbe sa till mig att han minsann hade hört att det skulle bli soligt hela helgen. Jag får hålla tummarna för det!
Jobb imorgon från halv tolv ti sex. sen är man ledig hela lördag och söndag. wiie.
So long.


RSS 2.0